Taşkıranlar Samsungücü’nden bol gollü galibiyet Taşkıranlar Samsungücü’nden bol gollü galibiyet

Tekirdağ Süper Amatör Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren Kapaklıspor, ligin 2. yarısına da fırtına gibi başladı. Evinde Kumbağspor’u ağırlayan Kapaklıspor, sahadan 8-2 galip ayrıldı.

Pazar günü saat 14.00’de Kapaklı Şehir Stadı’nda oynanan karşılaşmaya Kapaklıspor; Hakan Çolak, Tolga, Ziya, Hakan, Uğur Hasko, Tuna, Emre, Tuğrul, Semih, Şaban ve Serdar ilk onbiri ile çıktı. Maçı Mustafa Çevik yönetirken, Oğuzhan Anıl ve Gamze Yalçın yardımcı hakem olarak görev yaptı.

İLK YARI 3-1 SONA ERDİ

Maça etkili başlayan Kapaklıspor, 12. dakikada Uğur Hasko ile 1-0 öne geçti. 20. dakikada Semih Mandacı skoru yaparken, 34. dakikada penaltı nedeniyle oyuncusu kırmızı kart gören Kumbağspor 10 kişi kaldı.  Penaltı atışını kullanan Serdar Belikırık meşin yuvarlağı ağlarla buluşturarak takımını 3-0 öne geçirdi. İlk yarının son bölümlerinde Kumbağspor bulduğu golle skoru 3-1 yaptı. Maçın ilk yarısı 3-1 Kapaklıspor üstünlüğü ile sona erdi.

KAPAKLI SPOR İKİNCİ YARIDA DA DURMADI

10 kişi kalan rakibi karşısında 2. yarıda baskısını arttıran Kapaklıspor, 53 ve 66. dakikalarda Tuğrul Kuloğlu ile 2 gol bularak durumu 5-1’e getirdi. 70. dakikada bir gol daha bulan Kumbağspor skoru 5-2 yaparken, 75’de Emre Kaymaz, 87’de Şaban Uçar ve 90. dakikada Berke ile goller bulan Kapaklıspor, sahadan 8-2 galip ayrıldı.

“40 YILDIR İLÇEMİZİ TEMSİL EDİYOR”

Maç sonu açıklamalarda bulunan Kapaklı Spor Kulübü Başkanı Cengiz Vural, “Bugün Kapaklıspor’un liglere katılışının 40. yılı, Kapaklıspor 40 yıldır ilçemizi liglerde temsil ediyor. Daha önceki yıllarda sadece futbolda temsil ediyordu. Bu yıl basketbol, karate ve voleybol gibi çeşitli branşlarda adından söz ettiriyor. Bugünkü 8-2’lik galibiyetle ligde 57 gol atarak en fazla gol atan takımız. Basketbolda en fazla sayı atan takımız, alt yapıda başarılarımız devam ediyor. İnşallah önümüzdeki sezon Bölgesel Amatör Lig’e yükseleceğiz. Basketbolda da 1. Lig’e yükseleceğiz.” dedi.

“KAPAKLISPOR’U ŞAMPİYON YAPMAK İSTİYORUZ”

Kapaklıspor Teknik Direktörü Ercan Yılmaz ise “İkinci yarıya iyi başlamak istiyorduk, 8-2’lik skorla iyi bir başlangıç yaptık. Yönetim kurulumuz sonuna kadar arkamızda biz de sezonu en iyi şekilde tamamlayıp Kapaklıspor’u şampiyon yapmak istiyoruz.” diye konuştu.

kapaklispor-kumbagspor-6kapaklispor-kumbagspor1kapaklispor-kumbagspor-1kapaklispor-kumbagspor-2kapaklispor-kumbagspor-3kapaklispor-kumbagspor-4kapaklispor-kumbagspor-5