Kapaklıspor, Bölgesel Amatör Lig 13. hafta mücadelesi ve 2023 yılının son mücadelesinde Kocaeli ekibi, Kullar 1975 takımı ile karşı karşıya geldi. Cumartesi günü saat 14.00'te Kapaklı İlçe Stadyumu’nda oynanan mücadeleyi, orta hakem Berkay Urlu yönetirken, yardımcılıklarını ise Hüseyin Can ve Özkan Elikkaya yaptı.

Kapaklıspor karşılaşmaya Umut Odacı, Tolga Aşçı, Göksel Yürükoğlu, Ziya Bozbay, Uğur Hasko, Buğra Yaman, Emre Kaymaz,  Jiyan Esen, Faik Can Engin, Tuna Akgüneş, Yusuf Özkan on biriyle çıktı. Kullar 1975 ise Enes Akıncı, Kaan Bekci, Aykut Aslan, Erdem Korkmaz Güner, Serhat Gezginci, Hüseyin Arslan, Orhan Şenmemiş, Ali Avcı, Cihan Halil, Fatih Oruç, Hakan Doğan on biriyle mücadele etti.

GOLLÜ BAŞLADI

Maça hızlı başlayan Kullarspor, yaptığı ön alan baskısında 4’üncü dakikada sonuç aldı. Ali Avcı’nın golüyle 1-0 öne geçen Kocaeli ekibi golün ardından büyük bir sevinç yaşadı. Kapaklıspor, yedikleri gole reaksiyon vermeye çalışsa da Kullarspor’un savunmasını geçemedi.

39’uncu dakikada bu sefer sahneye Hakan Doğan çıktı. Doğan, attığı golle farkı 2’ye çıkarttı ve ilk yarıyı Kullarspor 2-0 önde tamamladı.

Kapaklıspor sezonun son maçında ligde kaldı Kapaklıspor sezonun son maçında ligde kaldı

1 Kapaklıspor, Yılın Son Maçını Kaybetti

İkinci yarıda gol sesi çıkmazken maç, 2-0 Kullarspor’un üstünlüğü ile sona erdi.Kullarspor, aldığı galibiyetle puanını 21’e yükseltirken 7. sıraya yerleşti. Kapaklıspor ise 16 puanda kalarak 10’uncu sıraya geriledi.

SONRAKİ MAÇ 7 OCAKTA

Kapalıspor, 7 Ocak Cumartesi günü deplasmanda Gölcükspor ile karşılaşacak.