Kapaklıspor karşılaşmada Utku Pelit, Marvin Hilton Jefferson, İsmet Baran Avşar, Burak Can Dilmaç, İbrahim Ahmet Pınarer, Alperen Demir, Serkan Özver, Harun Can Doğan, Şahin Muzaffer Ekmen, Cem Han, Kemal Can Aktuna kadrosu ile mücadele etti. Alagöz Holding Iğdır Basketbol ise karşılaşmaya Mbala Mendzana, Berk Çavdar, Guy Veal, Burak Türsen, Özgür Şahin, Cem Coşkun, Mustafa Erdoğan, Önder Atun, Suat Cem Usal, Ömer Kaan Göğüş, Muhammet Ali Güneş, Murat Can Esen kadrosu ile çıktı.

KAPAKLISPOR İLK YARIDA MÜTHİŞ MÜCADELE ETTİ

Karşılaşmaya hız bir başlangıç yapan Kapaklıspor, bulduğu sayılar ile farkı açtı. 8-0’lık seri yakalayıp 4. dakikada 10-2 öne geçen Kapaklıspor, ilk periyodu 18-7 önde bitirdi.

İkinci çeyrekte savunmada zafiyet vermeyen Kapaklıspor skoru korumayı başardı. İlk yarıyı 34-22 önde kapatan Kapaklıspor soyunma odasına mutlu giden taraf oldu. İlk yarıda Kapaklı 0/8, Iğdır ise 1/9 ile üçlük kullandı.

Taşkıranlar Samsungücü Futbol Okulları açıldı Taşkıranlar Samsungücü Futbol Okulları açıldı

KAPAKLISPOR İÇİN KABUS GİBİ ÜÇÜNCÜ ÇEYREK

İkinci devreye etkili başlayan taraf Alagöz Holding Iğdır Basketbol oldu.  Kapaklıspor’u sık sık hataya zorlayan Iğdır ekibi ilk dört dakikada 16-4’lük seri yakalayarak 38-37 öne geçti. Aynı dakikada Kapaklıspor’da Kemal Can Aktuna dizinden sakatlanarak sağlık ekipleri tarafından hastaneye götürüldü. Kapaklıspor bu periyotta 11 sayı alırken, Iğdır ekibi üçüncü çeyreği  50-45 önde tamamladı.

KAPAKLISPOR PES ETMEDİ, MAÇ UZADI

Dördüncü çeyrekte Kemal Can Aktuna şokunu atlatmaya çalışan Kapaklıspor bitime 4 dakika kala farkı 2 sayıya düşürdü. Şahin Ekmen’in sayısıyla Kapaklıspor 3 dakika kala 60-59 öne geçti. Karşılaşmada normal süre 66-66 skorla tamamlanırken maç uzatmalara gitti.

TÜM OLUMSUZLUKLARA RAĞMEN KAPAKLISPOR KAZANMAYI BİLDİ

Uzatmalarda da heyecan tüm hızıyla sürerken, kıran kırana bir mücadele yaşandı. 77-73 skor ile Kapaklıspor, yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen kazanmayı bildi.

MARVİN EN SKORER İSİM OLDU

Kapaklıspor: Marvin Jefferon 18 sayı, 13 ribaund, 4 asist ile galibiyeti getiren isim olurken, Harun Can Doğan 10 sayı, 3 ribaund, Serkan Özver 16 sayı, 6 ribaund, 2 asist ile oynarken, Ev sahibi ekip Alagöz Holding Iğdır Basketbol Takımında ise Marlain Veal 35 sayı, 11 ribaund, 7 asist, 8 top kaybı, 4 top çalma ile ayakta kalan isim olurken, Mendzana 9 sayı 8 ribaunt ile oynadı.