Liseli gençlerden Kapaklı’ya il ikinciliği Liseli gençlerden Kapaklı’ya il ikinciliği

Şehit Nihat Kardaş Stadyumunda Pazar  günü oynanan karşılaşmayı Seçil Özdemir yönetirken, yardımcılıklarını ise Sergen Özgir, Hasan Özkan ve Hasan Ören yaptı.

Ev sahibi ekip karşılaşmaya Emre Yılmazer, Cebrail Serçek, Alperen Can, Mert Özkan, Gürol Karataş, Yusuf Kaan Kara, Yasin Bayram, Mücehid Çakmak, Emre Aktaş, Oğuz Başaran ve Emre Atıcı kadrosu ile çıkarken, Kapaklıspor ise karşılaşmaya Sezai Yüksel, Asım Can Çaykıran, Serkan Ersöyleyen, Fatih Adıgüzel, Alparslan Abdioğlu, Enes Dada, Emre Kaymaz, Mikail Serhat Esenlik, Oğuzhan Sel, Tansu Yazıcı ve Yusuf Özkan kadrosu ile çıktı.

Taraftarı önünde maça etkili bir başlangıç yapan Diliskelesispor karşılaşmanın 13'üncü dakikasında Emre Aktaş'ın golüyle karşılaşmada öne geçti. İlk dakikalarda kalesinde gördüğü şok golün ardından toparlanmaya çalışan Kapaklıspor geliştirdiği organize ataklarda Diliskelesispor savunmasını geçmekte zorlandı. Karşılaşmanın ilk devresinin ise kalan dakikalarında gelişen ataklardan başka gol çıkmadı ve ilk devre Diliskelesispor'un tek gollü üstünlüğü ile sonuçlandı.

MAĞLUBİYETLE AYRILDI

Karşılaşmanın ikinci devresine de etkili bir başlangıç yapan Diliskelesispor 52'inci dakikada İsmail Taşkıran'ın golüyle farkı da ikiye çıkardı. Kapaklıspor ikinci golün ardından oyun disiplininden koparken, Diliskelesispor 68'inci dakikada Mert Özkan ile bir gol daha bularak farkı da üçe çıkardı. Kapaklıspor ise 80'inci dakikada bir gol bularak farkı ikiye indirirken, kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada Diliskelesispor'un 3-1'lik üstünlüğü ile sonuçlandı. Diliskelesispor puanını 36 yaparken, Kapaklıspor ise 28 puanda kaldı.