Cumartesi günü saat 18.15’te ÇOSB Kapalı Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmaya Kapaklıspor Troy Franklin Jr., Cem Han, İbrahim Ahmet Pınarer, Harun Can Doğan, Marvin Hilton Jefferson, Utku Pelit, Serkan Özver, Burak Can  Dilmaç, Kaan Yıldırımkanlı, Alperen Demir kadrosu ile çıktı.

İki takımda karşılaşmaya hızlı başlayarak üst üste sayılar buldu. Karşılaşmanın ilk yarısı 45-40 Kapaklıspor üstünlüğü ile sona erdi.

18 SAYI FARK ATTI

Üçüncü çeyreğe hız başlayan taraf Kapaklıspor oldu. Esenler ekibinin savunmada yaptığı hataları cezalandıran Kapaklıspor, üçüncü çeyreği 13 fark atarak önde tamamlarken karşılaşmada genel durum 78-60’a geldi.

KAPAKLISPOR REHAVETE KAPILDI

4. çeyreğe 18 puan farkla önde giren Kapaklıspor, skor ve saha avantajı sebebiyle rehavete kapıldı. Son çeyrekte nerdeyse hiç oyuna dahil olamayan Kapaklıspor bu çeyrekte sadece 8 sayı bulabilirken, konuk ekip Erokspor ise 21 sayı bulsa da maçı kazanmaya yetmedi. Maç 86-81 Kapaklıspor’un üstünlüğüyle sona ererken oyuncular galibiyeti taraftarlarıyle birlikte kutladı.kapaklıspor-esenlerspor1

Kapaklıspor oyuncusu Troy Franklin, maçı aldığı 31 sayı ile en skorer oyuncu olarak tamamladı.

Küçük erkekler Tekirdağ ikincisi oldu Küçük erkekler Tekirdağ ikincisi oldu

KAPAKLISPOR ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA KAĞITSPOR İLE KARŞILAŞACAK

Türkiye Basketbol Ligi’nde 10. Hafta mücadeleleri geride kalırken, Kapaklıspor aldığı 5 galibiyet ve 5 mağlubiyet ile maç fazlasıyla birlikte 7. Sırada yer alıyor. Kapaklıspor, 19 Kasım Pazar günü saat 14.00’te Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıt Spor Kulübü ile deplasmanda karşılaşacak.