Pazar günü Kapaklı Sahası’nda saat 13.00’de oynanan karşılaşmayı Emre Tamboğa yönetirken, yardımcılıklarını ise Melih Kaya ve Yusuf Yavuz yaptı. Kapaklıspor karşılaşmaya Sezai Yüksel, Emirhan Verkaya, Ziya Bozbay, Fatih Adıgüzel, Buğra Yaman, Enes Dada, Emre Kaymaz, Mikail Serhat Esenlik, Oğuzhan Zel, Tansu Yazıcı, Yusuf Özkan kadrosu ile çıkarken, Babaeskispor ise Berkay Furan, Ferkan Tural, Efe Günel, İsmail Aslan, Muhammet Kaan, Nihat Eriş, Yunus Emre Adıgüzel, Mert Kahveci, Yavuz Selim Günler, Yusuf Berat Zamur, Batın Öztürk kadrosu ile çıktı.

GOLLER ARKA ARKAYA GELDİ

Maça mutlak üç puan parolası ile başlayan Kapaklıspor ilk dakikalarda Babaeskispor savunmasını aşmakta zorlandı. Sağlı sollu ataklarını sürdüren Kapaklıspor arzuladığı gole ise 41’inci dakikada ulaştı. 41’inci dakikada gelişen Kapaklıspor atağında Mikail Serhat düzgün bir vuruş gerçekleştirerek takımını öne geçirdi. Golden bir dakika sonra ise Emre Kaymaz sahneye çıkarak Kapaklıspor’un ikinci golünü kaydetti. Üst üste gelen iki golle birlikte büyük moral bulan Kapaklıspor 44’üncü dakikada Emre Kaymaz ile bir gol daha bularak karşılaşmanın ilk devresini 3-0 önde tamamladı.

Irmak, Kapaklı’ya birincilik getirdi Irmak, Kapaklı’ya birincilik getirdi

GALİBİYETLE AYRILDI

Karşılaşmanın ikinci devresine de iyi başlayan Kapaklıspor taraftarının desteği ile farkı artırmaya çalıştı. 59’uncu dakikada sahneye çıkan Tansu Yazıcı şık vuruşla farkı dörde çıkarttı. Babaeskispor ise 63’üncü dakikada Nihat Eriş’in golüyle farkı üçe indirirken, Kapaklıspor kalan dakikalarda farkı tekrar açmaya çalıştı. 85’inci dakikada Kapaklıspor Oğuzhan Zel’in penaltı golüyle skoru da 5-1 yaptı. Karşılaşmanın son dakikasında Oğuzhan Zel ile bir gol daha bulan Kapaklıspor karşılaşmadan da 6-1 galip ayrıldı. Kapaklıspor bu galibiyetle birlikte puanını 25 yaparken, Babaeskispor ise 4 puanda kaldı.