Kapaklı Sahası’nda Pazar günü oynanan karşılaşmaya Kapaklıspor Sezai Yüksel, Fatih Adıgüzel, Asım Can Çaykıran, Serkan Ersöyleyen, Mikail Serhat Esenlik, Enes Dada, Yusuf Özkan, Emre Kaymaz, Oğuzhan Zel, Tansu Yazıcı, Alparslan Abdioğlu, Yuvacıkspor ise karşılaşmaya Emre Tezel, Mert İnan, Emirhan Can, Mehmet Akif İbrahimoğlu, Berat Aydın, Necdet Burak Okan, Ahmet Tokmak, Abdurrahman Kurtoğlu, Kaan Sağlam, Alper Bayraktar, İbrahim Baki ilk onbiri ile çıktı.

GOLLER ARKA ARKAYA GELDİ

Sitespor’un gençleri, Tekirdağ Şampiyonu Sitespor’un gençleri, Tekirdağ Şampiyonu

Taraftarı önünde maça mutlak galibiyet parolası ile başlayan Kapaklıspor 16’ıncı dakikada Tansu Yazıcı’nın golüyle karşılaşmada öne geçti. Gelen golle birlikte rahatlayan Kapaklıspor ikinci gol için rakip kaleye yüklendi. 27’inci dakikada Kapaklıspor penaltı kazanırken, topun başına geçen Enes Deda topu ağlara göndererek farkı da ikiye çıkardı.

İLK DEVREDEN ÜÇ GOL ÇIKTI

Üst üste gelen gollerle rahatlayan Kapaklıspor kalan dakikalarda kontrollü bir oyun ortaya koyarken, konuk ekip ise farkı indirmeye çalıştı. Ataklarını sürdüren Kapaklıspor 30’uncu dakikada Serkan Ersöyleyen’in golüyle farkı da üçe çıkardı. Karşılaşmanın ilk devresinin ise kalan dakikalarında gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmanın ilk devresi Kapaklıspor’un üç farklı üstünlüğü ile sonuçlandı.

BEŞ GOLLE KAZANDI

Karşılaşmanın ilk devresini rahat skorla tamamlayan Kapaklıspor karşılaşmanın ikinci devresinde de rakip kalede dördüncü golü aradı. İki takım oyuncuları da yakaladıkları fırsatları değerlendiremezken, Kapaklıspor 85’inci dakikada Tansu Yazıcı ile bir gol daha bularak farkı da dörde çıkardı. Çok rahat bir oyun ortaya koyan Kapaklıspor uzatma dakikalarında Tansu’nun üçüncü golüyle skoru da 5-0 yaptı. Kalan dakikalarda ise gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada Kapaklıspor’un 5-0’lık üstünlüğü ile sonuçlandı. Kapaklıspor bu galibiyetle birlikte puanını 28 yaparken, Yuvacıkspor ise 19 puanda kaldı.