Türkiye genelinde 189 şubesi bulunan Bayramefendi Osmanlı Kahvecisi'nin 190'ıncı şubesi, Kapaklı'da düzenlenen görkemli törenle hizmete açıldı.

İnönü Mahallesi Kızılırmak Sokak No:2 adresinde hizmete giren Bayramefendi Osmanlı Kahvecisi'nin açılışına katılım oldukça yoğun oldu. Düzenlenen açılış törenine Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Çerkezköy Belediye Başkan Vekili Nedim Yılancı, MHP Tekirdağ 1. Sıra Milletvekili Adayı Koray Önsel, Siyasi Parti Temsilcileri, Belediye Meclis Üyeleri, STK Başkanları ve iş adamları katıldı.

‘’HAYIRLI OLMASINI TEMENNİ EDERİM’’

Törenin açılış konuşmasını Akın Yılmaz gerçekleştirdi. Mekan sahibini kutlayarak sözlerine başlayan Akın Yılmaz, ‘’Hanefi kardeşim gerek inşaat sektöründe, gerek hizmet sektöründe kendisini kanıtlamış; yapmış olduğu inşaatlarla bölgemize hizmet etmiş, hizmet sektörüyle de bunu pekiştirmiş bir kardeşimizdir. Yeni açmış olduğu bu güzel müessesenin öncelikle ilçemize ve ardından kendisine hayırlı uğurlu olmasını temenni ederim.’’ dedi.

‘’70 İLDE 190 ŞUBEYE ULAŞTIK’’

Yılmaz’ın ardından Bayramefendi Osmanlı Kahvecisi işletmecisi Hanifi Yüzbaşı söz aldı. Türkiye’nin birçok noktasında bayiliği bulunan Bayramefendi Osmanlı Kahvecisi’nin Kapaklı’daki temsilcisi olmaktan onur duyduğunu dile getiren Yüzbaşı, ‘’Firmamız ülke çapında kendini kanıtlamış, milli bir firmadır. Sahibi Konyalı, merkezimiz Antalya’da ve 70 ilde 190 şubeye ulaştık. En genç şubesini de Kapaklı’ya kazandırdık. Daha önceden Saray’da ve Çerkezköy’de de işletmeciliğini yaptığım bu firmanın işletmeciliğini yapmaktan gurur duyuyorum. Hepimize hayırlı uğurlu olmasını dilerim.’’ İfadelerini kullandı.

‘’SEÇİMLER İÇİN HİÇBİR ARKADAŞIMIZI KIRMAYALIM’’

Törenin bir diğer konuşmacısı Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı oldu. 24 Haziran Pazar günü gerçekleşecek olan seçimler öncesi birlik ve beraberlik mesajı veren Başkan Mandalı, ‘’Hayırlısıyla 24 Haziran’da Cumhurbaşkanlığı ve Millletvekili seçimlerini tamamlayacağız. Bunu yaparken demokrasinin olmazsa olmazı olan kararlarımızı, sandıkta vatandaşlarımız verecekler. Benim tüm vatandaşlara tavsiyem, vatandaşlık görevimizi ifa etmek adına hepimiz sandıklara gidelim. Bizler çeşitli partilere ve çeşitli görüşlere mensup olabiliriz. 24 Haziran’daki seçimler için de hiçbir arkadaşımızı kırmayalım, küstürmeyelim, ötekileştirmeyelim. Biz kardeşiz, biz Türkiye Cumhuriyeti’nin birer mensubu olarak Cumhuriyetimize ve şanlı bayrağımıza sahip çıkmalıyız.’’ Sözlerini kaydetti.

‘’KAPAKLIMIZA HAYIRLI OLSUN’’

Mekan sahiplerini tebrik etmeyi de ihmal etmeyen Başkan Mandalı, sözlerini şu ifadelerle noktaladı; ‘’Değerli kardeşimiz 190 şubesinin açıldığını ve çeşitli il ve ilçelerde hizmet verdiğini dile getirdi. Allah hayırlı kazançlar nasip etsin. Kapaklımıza böyle güzel bir mekanı kazandırdığı için Belediye Başkanı olarak kendisini tebrik ediyorum. Kapaklımıza hayırlı, uğurlu olsun.’’

‘’İNŞALLAH BÜYÜYEN KAPAKLIMIZA BÜYÜK İŞLETMELER AÇMAK NASİP OLUR’’

Törenin son konuşmacısı ise MHP Tekirdağ 1. Sıra Milletvekili Adayı Koray Önsel oldu. Mekan sahiplerini tebrik eden Önsel, ‘’Hanefi kardeşimiz inşaat ve hizmet sektöründe ciddi yatırımları olan bir kardeşimizdir. Bu yeni yatırımının da Kapaklı ilçesine hayırlar getirmesini, kendisine de bol bereketli kazançlar nasip etmesini Rabbimden niyaz ederim. Ülkemizin kurucusu, Cumhuriyetimizin bahanesi Gazi Mustafa Kemal Atatürk ‘Bütün ümidim gençliktedir.’ Diyor. Ben de genç bir milletvekili adayı olarak, genç kardeşimize ve arkadaşıma hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. İnşallah büyüyen Kapaklımızda daha büyük işletmeler açmamız nasip olur.’’ Dedi.

Konuşmaların ardından mekanın kurdelesi kesildi ve mekan sahipleri protokol mensuplarına mekanı gezdirdi.