21 Nisan Pazar günü Kapaklı Samsun Alaçamlılar Derneği 3. Olağan Kongresi yoklamanın alınmasıyla başladı. Ardından Divan Başkanı Erol Uzun ve Katip üyeleri Adem Çil, Uğurcan Taşkıran seçildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından faaliyet ve denetim raporu okunarak oy birliği ile kabul edildi.

Sözdinler’den Başkan Çetin’e hayırlı olsun ziyareti Sözdinler’den Başkan Çetin’e hayırlı olsun ziyareti

Rahmet Azap 2

“NE YAPTIYSAM ALLAH RIZASI İÇİN YAPTIM”

Kapaklı Samsun Alaçamlılar Derneği 3. Olağan Kongresinde konuşma gerçekleştiren Kapaklı Samsun Alaçamlılar Derneği Başkanı Mustafa Taşkıran, “Bu derneğimizin kurulmasında emeği geçen herkese teşekkür ederim. İnsan tabi ki duygulanıyor. Kocaman üç yıl geçti. Kırgınlıklar da küskünlükler de oluyor ama ben hiçbir zaman sizleri kendi öz kardeşimden ayırmadım. Burada ne yaptıysam Allah rızası için yaptım.

“ALAÇAMLILAR HER ZAMAN BİRDİR”

Alaçamlılar her yerde olmalı. Bizler artık gün yüzüne çıkıp buradayız dememiz gerekiyor. Artık Kapaklı’da Alaçam’ın bir sesi var. Artık Alaçam, Tekirdağ’da, Kapaklı’da, Çerkezköy’de ve Samsun’da konuşuluyorsa bu sizin sayenizde. Derneğimizin bu noktaya gelmesinde hepimizin emeği var. Alaçamlılar her zaman birdir ve beraberdir. Biz tabi ki bir aileyiz ama 20 kişi kenetlendik. Bu 20 kişi içerisinde Serkan kardeşim de var. Elimizden gelen tüm mücadeleleri verdik. Dernekçiliğe farklı bir kavram getirdik. İnşallah bu bayrağı Serkan kardeşim de en iyi şekilde dalgalandıracak.

“ÜYELERİMİZE HAYIRLI OLSUN”

Kıymetli hemşerilerim, değerli abilerim, kardeşlerim 3 yıldır onurla, gururla, şerefle sürdürdüğüm dernek başkanlığımı bugün itibariyle Serkan kardeşime devrediyorum. Derneğimize, bizlere ve üyelerimize hayırlı uğurlu olsun. Rabbim birlik beraberliğimizi daim eylesin inşallah. Birlikte rahmet, ayrılıkta azap vardır” diye konuştu.

Rahmet Azap 1

“EKİBİM İLE BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ”

Tüm herkese teşekkür eden yeni seçilen Kapaklı Samsun Alaçamlılar Derneği Başkanı Serkan Arslan, “Ekibimle birlikte devraldığımız bayrağı daha iyi yerlere getirmek için çalışacağız” dedi.

Rahmet Azap 3

Yeni Kapaklı Samsun Alaçamlılar Derneği Başkanı Serkan Arslan’ın yönetim kurulu listesi ise şu isimlerden oluştu; Erhan Gümüş, İlhan Bayar, Naim Yurduseven, Hasan Şahin, Aslan Akça Ramazan Coşkuner, Dursun Akman, Salim Kalaycı, Uğur Demircan, Salih Pektaş, Sefer Gül, Anıl Kır, Emrah Akar, Fedai Uğurlu, Hakkı Keskin, Fatih Semiz, Satılmış Er, Ali Kablan ve Sabri Duman

HATIRA FOTOĞRAFI ÇEKİNİLDİ

Kapaklı Samsun Alaçamlılar Derneği 3. Olağan Kongresi sonrası 3 yıldır Kapaklı Samsun Alaçamlılar Derneği Başkanlığını yapan Mustafa Taşkıran, yeni Kapaklı Samsun Alaçamlılar Derneği Başkanı Serkan Arslan ve Alaçamlılar hatıra fotoğrafı çektirdi.