Kapaklı Samsunlular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetimi, birlik, beraberlik ve dayanışma kahvaltısında bir araya geldi. Programda konuşan Kapaklı Kaymakamı Mustafa Ünlüsoy, ‘’ Aynı kültürü yaşıyor ve aynı havayı soluyoruz.’’ diyerek birlik ve beraberlik mesajı verdi. 

14 Ekim Pazar günü saat 10:00’da Dernek Lokali’nde düzenlenen programa Kapaklı Kaymakamı Mustafa Ünlüsoy, Kapaklı Belediye Başkan Vekili İbrahim Çetinkaya, Kapaklı Belediye Başkan Yardımcısı Adem Sekmen, Kapaklı Belediye Meclis Üyesi İbrahim Aktürk, Samsunlu iş adamları ve vatandaşlar katılım gösterdi.

TEŞEKKÜR ETTİ

Düzenlenen kahvaltı programında ilk söz alan isim Kapaklı Samsunlular Derneği Başkanı Mustafa Önder oldu. Protokol mensuplarına ve dernek üyelerine katılımlarından dolayı teşekkür eden Önder, ‘’Hepiniz Kapaklı Samsunlular Derneği’nin düzenlemiş olduğu birlik ve beraberlik kahvaltısı programına hoş geldiniz. Pazar sabahı bizleri kırmayarak programımıza gelen ve bizleri onurlandıran, başta Kaymakam Bey’e, Belediye Başkan Vekilime, Belediye Başkan Yardımcılarıma ve tüm üyelerimize teşekkürü bir borç bilirim. Hepiniz sağolun, var olun. Allah’a emanet olun.’’ dedi.

‘’AYNI KÜLTÜRÜ YAŞIYORUZ’’

Dernek Başkanı Önder’in ardından Kapaklı Kaymakamı Mustafa Ünlüsoy vatandaşlara hitap etti. Birlik ve beraberlik mesajı veren Kaymakam Ünlüsoy, konuşmasında şu ifadeleri kullandı; ‘’2 hafta önce başladığım bu yeni görev yerimde ilk kez bir sivil toplum kurulu ile buluştuğumu belirtmek isterim. Bugün burada gerçekleştirilen bu güzel organizasyonda hep birlikte kahvaltımızı yapmış bulunmaktayız. 2 haftadır yaptığım gözlemler neticesinde Kapaklı’da büyük oranda Orta Karadeniz’den gelen vatandaşlarımız bulunuyor. Bu benim de yabancı olmadığım bir coğrafyadır. Aynı kültürü yaşıyor ve aynı havayı soluyoruz. ‘’

''STKLAR EN BÜYÜK YARDIMCIMIZ OLACAK''

Kapaklı’nın sorunlarını sivil toplum kuruluşları ile birlikte çözüme kavuşturacaklarını söyleyen Kaymakam Ünlüsoy; ‘’Ülkemiz gelişen ve büyüyen ilk 20 ülke arasında 17. Sırada bulunuyor. Bu sizlerin sayesinde oldu çünkü sizler Samsun’dan buralara kadar gelip ülkemizin ekonomisine katkıda bulunuyorsunuz. Hepinize bunun için teşekkür ediyorum. Eğer bugün ülkemiz bu durumda ise, bu sizlerin sayesindedir. Bundan sonra da çalışacağız, çabalayacağız. Bugünden itibaren tüm sivil toplum kuruluşları ile sıkça bir araya gelerek Kapaklı’da neler yapılabileceğini tartışacağız. Sizler de bu sorunları tespit etmede bizlerin en büyük yardımcısı olacaksınız. Bu duygu ve düşüncelerle hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum.’’ Diyerek konuşmasını noktaladı.

KİTAP HEDİYE ETTİLER

Konuşmasının ardından Dernek Başkanı Mustafa Önder, Kaymakam Ünlüsoy ve Belediye Başkan Vekili Çetinkaya’ya Orhan Baylan’ın yazmış olduğu ‘Irmağın Kenarındaki Köy Bengü’ isimli kitabı hediye etti. Düzenlenen kahvaltı programı, çekilen hatıra fotoğrafının ardından noktalandı.