Kapaklı İsmet İnönü İlkokulunda 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle ‘Kitap Arkadaşını Seç, Seçtiğin Kitabi Hediye Et’ sloganıyla program düzenlendi. 

ASIM YAVUZ SÖYLEŞİ YAPTI

Program kapsamında Kapaklı İsmet İnönü İlkokulu Öğretmenleri daha önce okudukları kitapları seçtikleri arkadaşlarına hediye etti. Programa konuk olarak katılan Gazeteci, Yazar-Şair Asim Yavuz, deneme kitabı ‘Zaman İçinde Hayat İzleri’ ve şiir kitabı ‘Gönül Pencerem’i tanıtarak öğretmenlerle söyleşi yaptı.   

Anaokulu öğrencileri Kapaklı’dan Şanlıurfa’ya hediye gönderdi Anaokulu öğrencileri Kapaklı’dan Şanlıurfa’ya hediye gönderdi

“KİTAP OKUMANIN ÖNEMİNE DİKKAT ÇEKMEYE ÇALIŞTI”

Programda konuşan Kapaklı İsmet İnönü İlkokulu Müdürü Murat Bekdaş, “Yetiştirmeye çalıştığımız neslin her alanda örnek aldığı öğretmenlerimiz, düzenlediğimiz bu etkinlikle kitap okumanın önemine dikkat çekmeye çalıştı. Her geçen gün okumaya yönelik ilginin azaldığını görmek farklı etkinliklerle uzaklaştığımız bu niteliği yeniden kazanma adına çaba içerisinde olmamızı gerektiriyor. Öğretmenlerimiz bu proje ile okumadıkları eserlere arkadaşları vasıtasıyla ulaşırken, okunan her kitap aynı zamanda okul kütüphanesine kazandırılmaktadır. Bu program vesilesi ile bütün öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyor, okuyan bir nesil yetiştirmek adına başarılarının devamını diliyorum.” dedi.   

ASIM YAVUZ’A PLAKET TAKDİM ETTİ

Düzenlenen program müzik dinletisi ile devam etti. Sınıf öğretmenleri seslendirdikleri birbirinden güzel eserlerle kulakların pasını silerken, programın son bölümünde Yazar Asim Yavuz, Hayat İçinde Zaman İzleri adlı eserini öğretmen Necla Aslan’a hediye etti. Okul Müdürü Murat Bektaş ise Asım Yavuz’a plaket takdim etti.

kitap-okuma-1