Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı İlköğretim Haftası kutlama programına katıldı. 

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı İlköğretim Haftası kutlama programı saat 10.30’da Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen çelenk töreni ile başladı. Çelenk törenine Çerkezköy Kaymakamı Nazmi Günlü, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, okul müdürleri, öğretmenler ve veliler katıldı. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü çelenginin Atatürk Anıtı’na sunulmasının ardından, saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. 

HALK EĞİTİM MERKEZİ’NDE YAPILAN TÖREN İLE KUTLANDI 

İlköğretim Haftası kutlama programı, çelenk töreninin ardından saat 11.00’da Çerkezköy Halk Eğitim Merkezi’nde düzenlenen etkinliklerle devam etti. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasının ardından İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş tarafından günün anlam ve önemine dair bir konuşma yapıldı.  

Jandarma tarafından öğrencilere trafik eğitimi verildi Jandarma tarafından öğrencilere trafik eğitimi verildi

İLK DERS ZİLİNİN ÇALINMASIYLA KUTLAMA SONA ERDİ 

Kutlama programında daha sonra öğrencileri tarafından şiirler okundu, oratoryo gösterisi sahnelendi ve Halk Oyunları Ekibinin gösterisinin ardından İlköğretim Haftası kutlama programı ilk ders zilinin Çerkezköy Kaymakamı Nazmi Günlü tarafından temsili çalınması ile sona erdi.