14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan seçimler kapsamında çalışmalarını sürdüren MHP Tekirdağ Milletvekili Adayı İlker Yücel, Kapaklı’da TEKSAMDEF Genel Merkezi’ni ziyaret etti. Ziyarette konuşan Yücel, “Bizi bölmek isteyenler, araya nifak sokmak isteyenler olacaktır. Hiçbir zaman bizi bölmek isteyenler ile bir olmayacağız.” dedi.

MHP Milletvekili Adayı Yücel,  MHP Kapaklı İlçe Başkanı Çağlar Bütün ve beraberindeki heyeti, TEKSAMDEF Genel Başkanı Bilal Acar ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı. Ziyarette kısa bir konuşma yapan TEKSAMDEF Genel Başkanı Bilal Acar, MHP Tekirdağ Milletvekili Adayı İlker Yücel ve ekibine ziyaretleri için teşekkür ederek, çıkmış oldukları yolda başarılar diledi.

“CUMHURBAŞKANIMIZI SONUNA KADAR DESTEKLİYORUZ”

Ziyarette konuşan MHP Kapaklı İlçe Başkanı Çağlar Bütün, “Bugün buraya İlker Başkanımız ile birlikte seçim çalışmalarına ilk olarak sizlerden başladık. İlk belirlediğimiz derneklerden federasyon olan sizdiniz. Yani Samsunluların bizim nezdimizde değerini sizlere anlatmama gerek yok. Zaten Kapaklı olarak Samsunlu hemşerilerimizin yoğun ve aynı zamanda Cumhur İttifakını destekleyen durumları olduğunu hepimiz biliyoruz. Bu dönem bizim için çok daha önemli. Son seçimde MHP olarak milletvekili çıkartmamıştık ama biz bu dönem üç milletvekili çıkarmak istiyoruz. Cumhurbaşkanımızı sonuna kadar destekliyoruz. Ama bu dönem sizlerden çok büyük bir destek istiyoruz. Bu döneme kadar Adalet ve Kalkınma Partisi’ne oy veren çok hemşerilerimiz oldu ama bizi temsilen ve MHP’nin de mecliste olması için desteğini bekliyoruz. Öz eleştiri yapalım AK Parti’nin de milletvekillerini çok fazla göremedik, CHP’ninkileri de göremediniz. Hele gene İYİ Parti’nin milletvekilini bölgede hiç göremediniz. Bu yüzden artık mecliste MHP’nin milletvekillerine yer vermenizi istiyoruz.” ifadelerini kullandı.

“GENEL BAŞKANIMIZ TARAFINDAN ADAYLIK İLE ŞEREFLENDİRİLDİM”

İlçe Başkanı Bütün’ün ardından kendini tanıtan ve seçim çalışmalarından bahseden MHP Tekirdağ Milletvekili Adayı İlker Yücel, “Öncelikle federasyonunuz hayırlı olsun. Emeğiyle, kültürüyle, çalışkanlığıyla, örf ve adetleriyle Tekirdağ’da, şehrimize değer katan Samsunlu hemşerilerimi sizlerin nezdinde selamlıyorum. Aranızda birçok kez tanıştığımız dernek başkanlarımız var yine de ben kedimi tanıtmak isterim. Adım İlker Yücel, 1985 Hayrabolu Tekirdağ doğumuyum. Uzun süre Çerkezköy’de ikamet ettim. 19 yıllık Çerkezköy ikametimiz içerisinde ülkü ocaklarımız ile tanıştık. Çerkezköy’de ilk defa ülkü ocakları eğitim ve kültür vakfında çeşitli etkinlikler gerçekleştirdik. Akabinde Namık Kemal Üniversitesi’ne gittim. Yurt başkanlığı, üniversite başkanlığı, üniversiteler sorumluluğu aynı zamanda 2007 ve 2009 yılları arasında da ülkü ocaklarında il başkanlığı yaptım. Askerliğimi tamamladıktan sonra Çerkezköy’de evlendim ve Çerkezköy’de MHP İlçe yönetimine girdim. İlçe yönetim kurulu üyeliği yaptım. 2016 ve 2017 dönemlerinde MHP Tekirdağ İl Sekreterliğini yaptım. 2018 genel seçimlerinde benden önceki il başkanımız ve şu anda da ikinci sırada bulunan milletvekili adayı olan Koray Önsel’in milletvekili adayı olmasıyla da yaklaşık 5 yıldır il başkanlığı görevi yapıyorum. Geçtiğimiz Aralık ayında da 28. milletvekili adayı olmak için il başkanlığından istifa ettim. Yakın bir zamanda genel merkezimiz tarafından ilan edilen milletvekili listelerinde de genel başkanımız tarafından 1. sıra milletvekili adaylığı ile şereflendirildim.” diye konuştu. 

“HER YERE ULAŞMAYA ÇALIŞACAĞIZ”

14 Mayıs seçimlerinin Türkiye için ne kadar önemli olduğunu ifade eden Yücel, “14 Mayıs seçimlerine şu an önümüzde 15 gün gibi bir süre kaldı. 14 Mayıs seçimleri tarihi bir süreç, tarihi bir seçimden geçiyoruz. 14 Mayıs seçimleri sadece milletvekili seçimlerinden ibaret değil. 13. cumhurbaşkanımız yüksek bir oy ile inşallah Recep Tayyip Erdoğan olacak biz buna eminiz, biz bunu biliyoruz. 14 Mayıs seçimleri Türkiye Cumhuriyeti’nin son dönemlerde elde ettiği kazanımları koruyacağı, bu kazanımları büyüteceği bir seçim dönemi olacaktır. Bu yüzden kapı kapı çalışacağız. Her yere ulaşmaya çalışacağız. Tabi ki vatandaşlarımıza ulaşırken de dernek başkanlarımızın desteği bizim için önemli olacaktır. Biz de bölgelerimiz de hemşerilerimizi temsil etmek istiyoruz. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Tekirdağ’ın gür sesi olmak istiyoruz.

Süleymanpaşa Belediye Başkanı mal varlığını açıkladı Süleymanpaşa Belediye Başkanı mal varlığını açıkladı

“48 MİLLETVEKİLİMİZİ 248 YAPMAK İSTİYORUZ”

Öncelikli hedefimiz genel başkanımızın bize söylediği ve emrettiği gibi, birinci amacımız yüksek bir oy ile Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı yeniden cumhurbaşkanı seçtirmek. İkinci hedefimiz Cumhur İttifakı milletvekillerini yüksek bir oy ile TBMM’ye yerleştirmek. İnşallah 600 milletvekili ve sonra da Cumhur İttifakı içerisinde MHP milletvekili sayılarını arttırabilmek. 48 milletvekilimiz ile cumhurbaşkanımıza ve Cumhur ittifakına verdiğimiz değer ortada. Biz 48 milletvekilimizi 248 yapmak istiyoruz.

HALKIMIZ İLE İÇ İÇE MİLLETVEKİLLERİ OLSUN İSTİYORUZ

Biz artık Tekirdağ’dan TBMM’ye gittikten sonra şehrimizi unutan milletvekilleri değil, Tekirdağ’da seçildikten sonra Ankara’ya giderek sesinin tonunu tanıyamadığımız milletvekillerini değil, halkımız ile iç içe, haklımızın sesini dinleyen milletvekilleri olsun istiyoruz ve MHP’nin listelerine baktığımız zaman, bizim Şarköy ilçemizden milletvekili adayımız var, Malkara ilçemizden adayımız var, Muratlı ilçemizden, Hayrabolu ilçemizden, Süleymanpaşa ilçemizden, Ereğli ilçemizden, Çorlu ilçemizden ve Çerkezköy ilçemizden de iki milletvekili adayımız var. Biri Koray Önsel Çerkezköy Belediyesi Meclis üyemiz, kendisi daha önceki il başkanımız şu anda aktif seçim çalışmalarına devam ediyor. Biri de bu kardeşiniz İlker Yücel, Çerkezköy’de 19 yıl yaşamış 38 yaşında bir kardeşinizim.

SİYASİ TUTSAKLARA ÖZGÜRLÜK VERECEKLERİNİ SÖYLÜYORLAR

Bizi bölmek isteyenler, araya nifak sokmak isteyenler olacaktır. Hiçbir zaman bizi bölmek isteyenler ile bir olmayacağız. Bakın görüyorsunuz, duyuyorsunuz meşru bir parti HDP, Van Milletvekilini Tekirdağ’dan milletvekili adayı olarak gösterdi. Geziyorlar, seçim çalışmalarında bazı sözler kullanıyorlar. Diyorlar ki biz siyasi tutsaklara özgürlük vereceğiz. Hatırlarsanız Cumhurbaşkanı Adayı Kılıçdaroğlu’da Van’da yaptığı mitingde siyasi tutsaklara özgürlük vereceğini söylemişti. Kim bu tutsaklar, gezi olayları nedeniyle yargılanan Osman Kavala’dır, Selahattin Demirtaş’tır. 14 Mayıs seçimleri bu yüzden önemlidir. Şehirimizden milletvekili çıkarabileceklerini düşünmüyorum. Ama onların milletvekili çıkarmasına vesile olacak durumları da göz önünde bulundurmanızı istiyorum. Biz milletvekillerimizle Tekirdağ’ımızı temsil etmek istiyoruz.” dedi.