Toplantı Haberleri

Toplantı haberleri ve güncel Toplantı gelişmeleri, Toplantı ile ilgili tüm video, Toplantı fotoğrafları ve Toplantı haberleri Kapaklı Gazetesi sitemizde


Yaşam Haberleri

Tarımsal Üretimin Planlanması bilgilendirme toplantısı Tekirdağ’da yoğun katılım ile gerçekleşti.

Kapaklı Haberleri

Kapaklı Belediye Meclisi’nin 2019-2024 Dönemi son toplantısı Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin başkanlığında gerçekleştirilen oturum ile tamamlandı.

Kapaklı Haberleri

Kapaklı Belediye Meclisi’nin Mart Ayı Olağan Toplantısı 1 Mart Cuma günü saat 14.30’da Atatürk kültür Merkezi’nde yapılacak.

Çerkezköy Haberleri

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Tekirdağ Kadın Girişimciler İcra Komitesi 5. Olağan Toplantısı gerçekleştirdi.

Eğitim Haberleri

Kapaklı Kaymakamı Mustafa Gürdal başkanlığında Ortaokul / Lise Müdürlerinin katılımıyla LGS-YKS Değerlendirme ve Bilgilendirme Toplantısı yapıldı.

Kapaklı Haberleri

Kapaklı’da Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele ve Bağımlılıkla Mücadele İlçe Koordinasyon Kurul Toplantısı gerçekleştirildi.

Kapaklı Haberleri

Kapaklı Samsun Pelitbükü Derneği, derneğin büyükleri ile aile toplantısı gerçekleştirdi.

Kapaklı Haberleri

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin başkanlığında gerçekleştirilen 2024 yılı Şubat ayı toplantısı ikinci oturum ile tamamlandı.

Kapaklı Haberleri

Kapaklı Kaymakamı Mustafa Gürdal başkanlığında Kaymakamlık Fuaye Salonunda Okul Güvenliği konulu toplantı yapıldı.

Kapaklı Haberleri

Kapaklı Belediye Meclisi’nin Şubat ayı olağan toplantısı bugün saat 14.00’te Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin başkanlığında yapıldı.

Eğitim Haberleri

Öğretmen ve personellerin ihtiyacına yönelik çalışmalar ile ilgili fikir alışverişinde bulunulan toplantı düzenlendi.

Kapaklı Haberleri

Kapaklı Belediye Meclisi Şubat ayı Olağan Meclis Toplantısını Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin Başkanlığında gerçekleştirecek.