Açılış ve yoklamanın ardından toplantının ilk gündem maddesinde Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’nün belediye hisselerinin hissedarına satılması konulu yazısı görüşülecek.

Kapaklı’da geleneksel sünnet şöleni kayıtları başladı Kapaklı’da geleneksel sünnet şöleni kayıtları başladı

İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından sunulan 1 Adet Boş Kadroda unvan değişikliği ve derece yapılması konulu yazısının görüşülerek karara bağlanmasının ardından Destek Hizmetleri Müdürlüğü tarafından sunulan Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün hizmetlerinde kullanılmak üzere 3 ay süre ile geçici olarak 1 adet Sedan aracın tahsis edilmesi konulu yazı görüşülecek.

Gündemin dördüncü maddesinde Kapaklı İlçe Seçim Kurulunun yazısına istinaden 31 Martta yapılacak olan yerel seçimlerde seçim takviminin başlangıç tarihinden seçimlerin kesinleşmesine kadar 1 adet araç ve şoför görevlendirilmesi konusu görüşülecek. Bir sonraki gündem maddesinde Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğünün Hizmetlerinde kullanılmak üzere 3 ay süre ile geçici olarak 1 adet sedan aracın tahsis edilmesi konusu, 1 Adet Dolu Kadroda derece değişikliği yapılması konulu yazı görüşülecek.

Gündemin son maddesinde ise Kapaklı Belediyesi Personel A.Ş Genel Kurul temsil yetkisi konulu yazı görüşülüp karara bağlanacak.