Gesa Group, Çerkezköy Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi, Yarımoğlu Sokak’ta açıldı.

Emrah Akçay’ın işletmeciliğini yaptığı sosyal hizmetler, emlak, inşaat, otomotiv gibi alanlarda danışmanlık ve taşeronluk hizmeti veren Gesa Group, Çerkezköy Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi, Yarımoğlu sokakta hizmet vermeye başladı.

Düzenlenen açılışa AK Parti Tekirdağ Milletvekili Adayı Akın Yılmaz, İYİ Parti Tekirdağ Milletvekili Adayı Sertaç Alkaya, İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin, İYİ Parti Kapaklı İlçe Başkanı Gürkan Mandalı ve Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Sedat Çolak ta katıldı.

gesa-3

“BÖLGEMİZE YENİ ŞEYLER KATMAK İÇİN BURADAYIZ”

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlandı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlandı

Gesa Group işletmesinin açılışında konuşan işletme sahibi Emrah Akçay, “Bölgemize yeni şeyler katmak için buradayız ve işletmemizin bölgemize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum.” dedi.

gesa-1

BÖLGEYE DEĞER KATACAĞINA İNANIYORUM”

İşletme sahibi Akçay’ın ardından açılış kapsamında konuşan AK Parti Tekirdağ Milletvekili Adayı Akın Yılmaz, “Bölgemiz her geçen gün büyüyor. İş istihdamı ile bölgeye değer katan ilçeler gurubundayız. Yıllardır Emrah Akçay’ı tanıyorum ve girişimci ruhu ile bölgeye değer katacağına yürekten inanıyorum. Tekrardan hayırlı olmasını temenni ediyorum.” ifadelerini kullandı.

gesa-2