10 Mart Pazar günü düzenlenen ortak basın açıklamasında Kapaklı Ordulular Derneği eski dernek başkanları Yüksel Eceli, Temel Büyükkeskin, İlhan Yıldırım ve Süleyman Doğan adına konuşan Fatih Önkol, “Bugün burada geçmiş Dönem Ordulular Dernek Başkanlarımız Yüksel Eceli, Temel Büyükkeskin, İlhan Yıldırım, Süleyman Doğan ve benim ortak basın açıklamamız için toplandık.

“SALİH BEZGİN’DEN GELEN TEKLİFİ GERİ ÇEVİRDİK”

Burada gördüğünüz kişiler hiçbir partiden belediye meclis üyeliği ya da başka bir birim için hiçbir parti ya da belediye başkan adayına başvuruda bulunmamış kendi menfaatleri için sizden aldığı gücü kullanarak kapalı kapılar arkasında hiç kimse ile pazarlık yapmamış YRP Kapaklı Belediye Başkan Adayı Salih Bezgin’den gelen teklifi de usulünce geri çevirmiştir.

“ELİMİZDEN GELENİN EN İYİSİNİ YAPMIŞ BİR EKİBİZ”

Bizler görev aldığımız süre boyunca ve sonrasında hemşerilerimiz ve dostlarımız için elimizden gelenin en iyisini yapmış her platformda hemşerilerimizi en iyi şekilde temsil etmeye çalışmış bir ekibiz.

“ELİNİ TAŞIN ALTINA KOYMAKTAN HİÇBİR ZAMAN ÇEKİNMEMİŞ KİŞİLERİZ”

Bizler bin kilometre uzaktan gelip burayı yurt edinmiş kapaklımızın ve hemşerilerimizin gelişimi için elini taşın altına koymaktan hiçbir zaman çekinmemiş kişileriz. Burada gördüğünüz kişiler her birinizin düğün cenaze hastalık mutluluk mutsuzluk ya da başka herhangi bir sebeple yanında bulunmuş ve makamlar ne olursa olsun bulunmaya devam edecektir.

“SALİH BEZGİN’İ DESTEKLEME KARARI ALMIŞ BULUNUYORUZ”

Bugün geldiğimiz noktada başkanlarımla birlikte aldığımız ortak karar ve sizlerden gelep talep ve destek üzerine 31 mart yerel seçimlerinde hiçbir pazarlığımız olmadan belediyemizi en iyi şekilde yöneteceğine gönülden inandığımız YRP Belediye Başkan Adayı Salih Bezgin’i destekleme kararı almış bulunuyoruz.

Yontar: Cemaatlerin önünde el pençe duranlar seçimi kaybetmiştir Yontar: Cemaatlerin önünde el pençe duranlar seçimi kaybetmiştir

“GARANTİSİNİ BİZ VERİYORUZ”

Dün bugün olduğu gibi bizden desteğinizi esirgemeyeceğinizden hiçbir şüphemiz yok ve Salih Bezgin belediyeyi kazandığında tüm hemşerilerimize belediye kapılarının ardına kadar açık olacağının garantisini sizlere biz veriyoruz” dedi.

“KİMSEYİ İNCİTMEMEK İÇİN UĞRAŞTIM”

Destek açıklaması sonrası konuşan YRP Kapaklı Belediye Başkan Adayı Salih Bezgin, “Bize gösterdiğiniz teveccühten dolayı teşekkür ederim. Ben bu saatten sonra daha güçlüyüm. Çünkü arkama Ordu’yu aldım. Elimden geldiği kadar kimseyi incitmedim, incitmemek için de uğraştım. Biz imkanlarımız dahilinde bu Kapaklı’ya hizmet ettik.

“NE YAPSALAR BOŞ”

Biz doğarken doğduğumuz yeri seçmedik. Ama biz gurur duymamız gerekiyor Türkiye içerisinde Müslüman olarak dünyaya geldik. Çünkü onlara göre herkes gelme. Biz belediyeyi kazandığımız gün hepimiz Kapaklı’lı olacağız. Biz ötekileştirmeyeceğiz hep beraber kardeş olacağız. Onların tek derdi rantlarına rant katmak. Biz hep beraber mecbur değilsiniz diyoruz. Ne yapsalar boş.

“ÖLMEK VAR DÖNMEK YOK”

Kazandığım gün Kuran’a el basarak gireceğim belediyeye. Çünkü çalışan görsün lafta değil icraatta belediyeciliği. Amacım çalmak olsaydı yanına gidip para isterdim. Ama bu işte ölmek var dönmek yok” ifadelerini kullandı.