Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nun katılımıyla, Gelecek Partisi Genel Merkezi Gençlik Politikaları Başkanlığı tarafından Emircan Yörük, Gelecek Partisi Tekirdağ İl Gençlik Kolları Başkanlığı için yetkilendirildi.

Gelecek Partisi Tekirdağ İl Gençlik Kolları Başkanı olarak ilk açıklamasını gerçekleştiren Yörük, “Beni bu göreve layık gören Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu'na, genel merkezimize, Gelecek Partisi genel merkez Gençlik ve spor Politikaları Başkanımız Mustafa Çakmakçı'ya, İl Başkanımıza ve yönetimine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

“KAPIMIZ HER ZAMAN AÇIK”

Başkan Yüceer, Özel Kalem Müdürlüğüne Cenk Boduç’u atadı Başkan Yüceer, Özel Kalem Müdürlüğüne Cenk Boduç’u atadı

Üye olduğum ilk günden bu yana partimizde olmaktan onur duydum. Beni bugün bu göreve getirerek bana bu sorumluluğu veren tüm herkese tekrardan teşekkür ediyorum. Yolumuz milletin yoludur, yolumuz Geleceğimizin Yoludur Genel Başkanımız Sayın Ahmet Davutoğlu yoludur. Bu dakika itibari ile sorumluluğumun bilincinde görevimi en iyi şekilde Gelecek Partisini Tekirdağ da en iyi yerlere taşıyacağımıza şüpheniz olmasın tüm vatandaşlarımıza kapımız her zaman açık” ifadelerini kullandı.