İstanbul – Kapaklı ve Kapaklı – İstanbul seferleri için gidiş dönüş bilet alan Metro Turizm yolcuları dönüş biletlerine 1 TL ödeyerek sahip olabiliyor.

Ulaştırma Bakanlığı’nın izni ile düzenlenen bu kampanyadan otobüs kapasitesinin yüzde 10’u kadar yolcu yararlanabilecek. Misafirler sezonun canlandığı, yolculukların yoğunlaştığı tarihlerde geçerli olacak bu kampanyadan yararlanırken aynı zamanda Metro Turizm’in en son teknolojilerle donatılmış, kaliteli hizmetin sunulduğu otobüslerle konforlu, rahat ve güvenli yolculuklar yapacak.

"SEKTÖR LİDERİYİZ"

Konu hakkında bilgilendirme yapan Tekirdağ Metro turizm Seyehat yetkilisi Eyüp Erdağ ;20 yıldır konuklarına ‘önce insan’ anlayışıyla hizmet veren Metro Turizm, ciro büyüklüğü ve taşınan yolcu sayısı açısından Türkiye’nin en büyük karayolu yolcu taşıma şirketi… Metro Turizm, Türkiye’nin dört bir yanına bulunan 895 adet aktif acentesi ve yurt içi ve yurt dışı bilet satış ağıyla 76 kentte varlık gösteriyor. Metro Turzim; yaklaşık 15 bin çalışanı ve günlük 80 bin yolcu taşıma oranıyla sektör lideriyiz.dedi.