Mandalı: 600 tane oy lehimize dönüyor Mandalı: 600 tane oy lehimize dönüyor

AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Mecit Çoğal, yaptığı yazılı açıklamada, “Türkiye Yüzyılı'nda ülkemize ve milletimize hizmet etmek için çıktığımız bu kutlu yolda görev almak isteyen tüm vatandaşlarımızı AK Parti Kapaklı İlçe Başkanlığımıza gelerek 04.12.2022 tarihine kadar başvuru yapmaya davet ediyorum.” dedi.

Başkan Çoğal, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Çok kıymetli Kapaklılı hemşerilerimiz; 2023 hedefleri doğrultusunda yenilenecek olan Ak Parti Kapaklı İlçe Yönetim Kurulu için Ak Parti davasına gönül vermiş kardeşlerimizi başvurularını yapmak üzere ilçe teşkilat binamıza bekliyoruz. #TürkiyeYüzyılı'nda söz sahibi olmak, Kapaklımızın geleceğine damga vurmak, mazlumlara umut olmak, davamıza sahip çıkmak için tüm değerli dava arkadaşlarımızı bekliyoruz. Biz Kapaklı'da geçmiş ile geleceği, gençlik ile tecrübeyi birleştirmek ve Ak Parti bayrağını daha yükseklere taşımak için gece gündüz demeden çalışacağız. Cumhurbaşkanımız sayın RECEP TAYYİP ERDOĞANIN Önderliğinde ve liderliğinde Ak Partimiz bugüne kadar yaptıklarıyla ve duruşuyla Türk milletinin hayallerini gerçekleştiren, koskoca bir ümmetin umutlarını canlandıran, insanlığın önünde yeni kapılar açan bir parti kimliğine sahiptir.

Bu davaya gönül verenler kendileriyle yeryüzündeki tüm mazlumların hukukunu korumanın mücadelesini vermişlerdir.

AK Parti'nin hamurunu milletimiz yoğurmuştur. AK Parti'nin kumaşını millet dokumuştur. Bu yüzden bütün çabalarımızın semeresi, bütün başarılarımızın bereketi ülkemize ve milletimize aittir. Bizim için asıl olan bu kutlu yolda milletimizle el ele yürümek.

#TürkiyeYüzyılı'nda ülkemize ve milletimize hizmet etmek için çıktığımız bu kutlu yolda görev almak isteyen tüm vatandaşlarımızı AK Parti Kapaklı İlçe Başkanlığımıza gelerek 04.12.2022 tarihine kadar başvuru yapmaya davet ediyorum.

Bu vesileyle, bir kez daha partimize, davamıza gönül vermiş, her kademesinde gecesini gündüzüne katarak çalışmış dava arkadaşlarıma teşekkür ediyor, ebediyete irtihal etmiş olanlara da Allahtan rahmet diliyorum.”