Milletvekilliğinin ardından siyasetle bağlarını koparmayan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti Meclisi Üyesi ve önceki dönem Tekirdağ Milletvekili Dr. Candan Yüceer, Tekirdağ’da ilçe kongrelerinin tamamlanmasının ardından ilçe örgütlerine “hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu. Yüceer’in ziyaretleri CHP kulislerini hareketlendirirken üyelere ve seçmene umut verdi. 

ÇEŞİTLİ ZİYARETLERDE BULUNDU 

CHP’li Dr. Yüceer, ziyaretleri kapsamında Muratlı’da CHP İlçe Başkanlığına seçilen İsmail Koç ve yönetimini, Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe’yi ve Gelecek Partisi Muratlı İlçe Başkanı Berke Türkel’i ve yönetimini ziyaret etti. Ergene’de güven tazeleyen İlçe Başkanı Ramadan Duran ve Yönetim Kurulu’nu ziyaret eden Yüceer, geçtiğimiz günlerde babasını kaybeden İYİ Parti Tekirdağ İl Başkanı Gökhan Metiner’e taziye ziyaretinde bulundu. 

STK VE İLÇE BAŞKANLIKLARINI ZİYARET ETTİ 

CHP Süleymanpaşa İlçe Başkanlığını da ziyaret eden Dr. Yüceer, İlçe Başkanı Ali Engin ve Yönetim Kurulu üyelerini tebrik ederek görevlerinde başarılar diledi. Tekirdağ Tokatlılar Derneği’ni ziyaret eden Yüceer, dernek yöneticileri ve üyelerine misafirperverlikleri ve samimi sohbetleri için teşekkür etti. 

CHP’li Yüceer, Kapaklı İlçe Başkanı Emir Tarcan’ı, Çerkezköy İlçe Başkanı Ayfer Dönmez’i, CHP Malkara İlçe Başkanı İsmail Uzun’u, Hayrabolu İlçe Başkanı Ece Saldan’ı ve Çorlu İlçe Başkanı Cüneyt Akar ile ilçe yönetim kurullarını ziyaret ederek yeni görevleri için tebriklerini iletti. 

Yüceer öte yandan Çorlu Reşadiye Mahallesi Muhtarı Yelda Muhtar Tuncer’in kızı Aleyna ile Canberk’in düğün törenine katıldı. 

CHP’nin itirazı bir kez daha reddedildi CHP’nin itirazı bir kez daha reddedildi

chp-candan-tekirdag-1