Halk Ekmek Fabrikası’nda üretilen ve Mart ayının sonunda Halk Ekmek büfelerinde 3 TL’ye satılmaya başlanan 220 gram halk ekmeğin fiyatına 10 Ağustos Perşembe gününden itibaren zam geliyor.

Çerkezköy Belediyesi iştirak şirketi Çerkezköy Belediyesi Gıda, Sanayi ve Halk Ekmek A.Ş. bünyesinde Fatih Mahallesi Ambardere mevkiinde üretime başlayan Halk Ekmek Fabrikası’nda üretilen ve Mart ayının sonunda Halk Ekmek büfelerinde 3 TL’ye satılmaya başlanan 220 gram halk ekmeğin fiyatına zam geldi.

Çerkezköy’de geçtiğimiz haftalarda yapılan zamla birlikte ekmeğin fiyatı 7 liraya yükselirken, halk ekmeğe de zam geldi. Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Halk Ekmek fiyatının 10 Ağustos tarihinden geçerli olmak üzere 4.5 TL olarak belirlendiğini duyurdu.

Toprak altında kalan 2 işçinin cansız bedenine ulaşıldı Toprak altında kalan 2 işçinin cansız bedenine ulaşıldı

FABRİKAMIZ ÜRETİME DEVAM EDİYOR

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Açıldığı günden itibaren hemşehrilerimizi ucuz, sağlıklı ve kaliteli ekmekle buluşturduğumuz Halk Ekmek Fabrikamız üretimlerine devam ediyor” dedi.

“VATANDAŞLARIMIZINYANINDA OLMAYA DEVAME DECEĞİZ”

Son bir yıldır hammadde, işgücü ve üretim maliyetlerinin artması sebebiyle Halk Ekmek Firmasının 10 Ağustos tarihinden itibaren geçerli olmak üzere 220 gram ekmek fiyatını 4.5 TL olarak belirlediğini belirten Akay, “Kentimizde yaşayan hemşehrilerimiz için halk ekmek üretim kapasitesini ve satış noktalarını her geçen gün arttırarak, sosyal belediyecilik anlayışımız ile vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.