Karaağaç’ta vatandaşlarla bir araya gelen YRP Kapaklı Belediye Başkan Adayı Salih Bezgin, Tokat Sulusaray Balıkhisar Köyü Sosyal Yardımlaşma Derneği önünde vatandaşlara seslendi. Bezgin, “Tertemiz bir Kapaklı, tertemiz bir gelecek, tertemiz nesiller için geliyorum” dedi. 

Y R P Salih Bezgin 1

Pazar günü Karaağaç’ta bir dizi ziyarette bulunan YRP Kapaklı Belediye Başkan Adayı Salih Bezgin, daha sonra Tokat Sulusaray Balıkhisar Köyü Sosyal Yardımlaşma Derneği önünde miting yaptı. 

Mitingde ilk önce YRP Tekirdağ İl Başkan Vekili Dağistan Yıldırım kısa bir konuşma yaptı. Ardından YRP Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan adayı Filtekin Şen, vatandaşlara seslendi. Son olarak is e YRP Kapaklı Belediye Başkan Adayı Salih Bezgin bir konuşma yaptı. 

CHP’nin itirazı bir kez daha reddedildi CHP’nin itirazı bir kez daha reddedildi

“BU SEÇİM KAPAKLI’NIN SEÇİMİ” 

Begin konuşmasında şu ifadelere yer verdi: 

“Biliyorsunuz Kapaklı’mız 31 Mart yerel seçimlerine gidiyor. Bu yerel seçimde İYİ Parti’nin adayı Gürkan Mandalı, CHP’nin adayı İrfan Mandalı, AK Parti’nin adayı ise Mandalı’ya benzeyen mevcut başkandır.  

Bu seçim ne Yeniden Refah Partisi’nin ne AK Parti’nin ne de CHP’nin seçimidir. Bu seçim istikbal meselesi, Kapaklı’nın seçimi, çocuklarımızın seçimidir. 

“BÜTÜN ZORLUKLARA DAYANDIK” 

Biz bu adaylığa gelebilmek için ne duvarlar ne setler ne engeller aştık. Bütün zorluklara dayandık; sabırla, kararlılıkla bu günlere geldik. Bütün entrikalara rağmen bugün sizin karşınızdayım. Buradan Mandalı ve Çetin’e sesleniyorum: Ne yapsanız boş! göklerden gelen bir karar vardır. Kaderin üstünde bir kader vardır. Kurmuş olduğunuz imparatorluğu yıkmaya geliyoruz! 

Y R P Salih Bezgin 2

“DERDİMİZ KAPAKLI’YI İNŞA ETMEK” 

Bizler Kapaklı’ya memleketin dört bir yanından gelerek yıllardır Kapaklı’yı birlikte inşa ediyoruz. İnsan doğduğu yeri kendi seçemez ama yaşayacağı yeri kendi seçer. Bizim derdimiz Kapaklı’yı inşa ve ihya etmek. 

Bizim derdimiz gelecek nesillere yaşanabilir bir şehir bırakmak. Bütün bunlara rağmen, kimlik siyaseti yapanları şiddetle reddediyoruz. Bu karanlık siyasetin üstüne güneş gibi doğacağız. 

Edirne’nin sağından, Van’ın solundan 

Erzurum, Tokat, Tekirdağ yolundan 

Kapı kapı tekmil Anadolu’mdan 

Bir sabah gelecek kardan aydınlık! 

“BİRÇOK HİZMET KAZANDIRDIM” 

Birçoğunuz beni tanıyorsunuz. İlçe başkanlığı dönemimde Kadir Dadaş Lisesi’nin ismini ben kazandırdım. Yine ilçe başkanlığı dönemimde hastaneyi bu şehre ben kazandırdım. 

Aynı dönemde Yıldızkent Viyadüğü projesini ben kazandırdım. Bu projenin hazırlanma sürecinde Kars, Ardahan, Iğdırlı iş insanlarına ayrıca teşekkür ederim. Kapaklı kapalı spor salonunu ben kazandırdım. 

Daha bitmedi. Bu kardeşiniz; CHP, MHP, Saadet Partisi ilçe başkanlarını yanına alarak valiliğe gitti. Kapaklı’nın güvenli bir şehir olması için kent güvenlik sistemini kurdurdu. Mevzu Kapaklı’ya hizmet ise biz kol kola girer bütün engelleri aşarız. 

Bunlar benim sadece ilçe başkanlığı dönemimdeki Kapaklı’ya kazandırdıklarım. Bunları anlatırken merhum Necmettin Erbakan’ın meclis kürsüsündeki haykırışı geliyor: Bizim yapacaklarımızı sizler hayal bile edemezsiniz, hayal! 

“ARTIK YETER, SÖZ MİLLETİNDİR” 

Gelelim 20 yıldır bizlere dikta ettikleri Mandalı/Çetin dayatmasına. Bu seçim yeter artık demenin seçimidir. 20 yıldır biri gidiyor biri geliyor. Bizlerin oyları ile başa gelip bizleri tanımıyor. Bunların ikisini de 31 Mart’ta tarihin tozlu raflarına göndereceğiz. Ve öyle bir haykıracağız ki: Artık Yeter, Söz Milletindir, diyeceğiz. 

“TEMİZ SİYASETİN SÖZÜNÜ VERİYORUZ” 

Biz ahlaklı, temiz siyasetin sözünü veriyoruz. Ama bunlar birbirlerine dahi öyle kirli siyaset yapıyorlar ki, şaşırıp kalıyoruz. Çetin, Mandalı’ya demedi mi; belediyede içilen çayın şekerini çalar diye? Mandalı da Çetin’e karşılık hırsız sensin demedi mi? Kendi ifadeleriyle bunların ikisi de hırsızsa; Kapaklı’nın geleceğini, çocuklarımızın geleceğini, tüy bitmemiş yetimin hakkı olan bütçeyi bunlara mı teslim edeceğiz? 

Bu kardeşiniz 5 yıl ilçe başkanlığı, 10 yıl da meclis üyeliği yaptı. Uzun süre siyasetle iştigal etmeme rağmen geçmişim şu kağıt gibi tertemizdir. 

Tertemiz Bir Kapaklı, Tertemiz Bir Gelecek, Tertemiz Nesiller İçin Geliyorum 

Teşekkür ediyor, sizleri Allah’a emanet ediyorum.”