Yeniden Refah Partisi Kapaklı Belediye Başkan Adayı Salih Bezgin sosyal medya hesabı üzerinden yayımladığı “Kapaklı Halkına Duyuru” başlıklı yazısında, “140 bin nüfusa sahip bir Kapaklı İlçe Belediyesine 420 bin şikayetin gelmesini iş bilmez Belediye Başkanı, Kömürköy Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinde gururla anlatıyor.

“NASIL BİR AKIL TUTULMASIDIR”

Millet aslında seni şikayet etmekten bıkmış sen anlamamışsın. Utanarak anlatacağın şeyi gururla anlatman nasıl bir akıl tutulmasıdır. Sanki 420.000 adet teşekkür mesajı gelmiş gibi rahat rahat anlatıyorsun. Neden bu kadar şikayet ettirdin bu halkı Bay Mustafa.

“MİLLETİMİZ ADINA TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

CHP’li Yontar: Okullar iktidarın reklam alanı mı? CHP’li Yontar: Okullar iktidarın reklam alanı mı?

Nüfus başına hesap edildiğinde yeni doğmuş bir bebeğin bile 3 kez memnuniyetsizlikten kaynaklı şikayet ettiğini kendi kendine söyleyerek Milletimizin sana kırmızı kart gösterdiğini kendi ağzınla anlattığın için sana Milletimiz adına teşekkür ediyoruz.

“MEHMET ÖZHASEKİ'NİN SENİ NE İÇİN ARADIĞINI ANLAT”

Hadi çık belediyede uygulamaya koyduğunuz "Özel imar" uygulamasını anlat bakalım. Özel imar adı altında neler yapıldığını anlat. Bakan Mehmet Özhaseki'nin seni ne için aradığını anlat. Kapaklı'da iş yapmaya çalışıp özel imarınıza ve özel uygulamalarınıza takıldığı için belediyeyi basan iş insanının yanında özel kalem müdürünü ve yardımcılarını makam odana çağırıp birbirinize girdiğiniz o anları anlat.

“BİZLER SENDEN NE İSTEDİK”

Biz iftira etmeyiz sen gibi, Milletimiz kimin ne olduğunu öğrenecek. Bir de bizlerin istediğini alamadığı için, başka Partilere gittiğimizi söylemişsin. Bizler senden ne istedik de istedikleri olmamışlar diye hitap ediyorsun Bay Mustafa?

“ÖĞRENMENİN YAŞI YOK BAY MUSTAFA”

Seçim sürecinde dahi seninle yan yana gelmedik. Bizim yolumuz ayrı senin yolun ayrı, biz kimsenin değirmenine su taşımıyoruz. Bu halk en güzel cevabı 31 Mart'ta sandıkta verecektir. Yeniden Refah Partisi Belediye Başkanı olarak görevi devralacağım, sana da Belediye Başkanlığı nasıl yapılırmış öğreteceğim. Öğrenmenin yaşı yok Bay Mustafa.