Kapaklı Sitespor’un düzenlemiş olduğu İmza Töreni’nde konuşan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “Bu sene voleybolla beraber salonlarımız dolacak, taşacak. Tribünler kızlarımızı bağrına basacak ve bugün kendileriyle sohbet ettik iddiaları o ki set bile vermeyeceklerini söylüyorlar. Bu kadar iddialı bir takım kuruldu. İnşallah başarıları bizleri onurlandıracak.” dedi.

Kapaklı Sitespor, 4 Temmuz Salı günü Kapaklı Kazak Gölü Kır Bahçesi’nde Kapaklı Sitespor tanıtım ve Kadın Voleybol Takımı İmza Töreni düzenledi. Törene Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz, Kapaklı Sitespor Kulübü Başkanı Ersan Yalçın Karamehmetoğlu, Kapaklı Belediye Meclis Üyeleri, sporcu aileleri ve birçok kişi katılım gösterdi.

Kapaklı Sitespor’un tanıtım filmiyle başlayan etkinlik imza atacak olan; Pasör Meltem Coşkun, Orta Oyuncu İlayda Alkan, Köşe Oyuncu Selin Azra Çimen, Libero İrem Sevcan Yücekök, Köşe Oyuncu Şafak Karvan, Pasör Çaprazı Meltem Kuydere, Libero Eda Karaman, Orta Oyuncu Buse Gül, Köşe Oyuncu Eda Kosva, Orta Oyuncu Işıl Sevinç, Pasör Zeynep Batmaz, Köşe Oyuncu Hazal Şener, Pasör Irmak Özdemir, Orta Oyuncu Kardelen Gram ve Köşe Oyuncu Cansu Ayyıldız’ın sırayla sahneye davet edilmesiyle devam etti. Voleybolcuların ardından sahneye; Takım Antrenörü Alper Kemal Kaygusuz, Yardımcı Antrenör Kamil Özel, Yardımcı Antrenör Ümit Çakırgöz, İstatistik Antrenörü Ramazan Öztürk ve Yardımcı Antrenör Tarık Girgin davet edildi.

sitespor-imza-töreni-9

Çekilen hatıra fotoğrafı sonrası sahneye davet edilen Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “Okullarımızdaki çocuklarımızın başarısını spor kulüplerimiz ile besleyip sürdürülebilir bir hale getirmek adına spor kulüplerimizde hem branşları çoğalttık hem de kulüp sayılarımızı arttırdık. Böylelikle hedefimiz olan 2 bin 500 sporcuya erişmeye ramak kaldı. Sadece Sitespor’un Voleybol Genç Takımında 250’ye yakın lisanslı evladımız var. Üç yıl sonra genç oyunlarımızla başarılara imza atacağız. Bizim çalışmamız hem çocuklarımızı var olan kötü alışkanlıklardan korumak hem de potansiyelimizi dinamik tutmak ve profesyonel hayatlara katılmalarını sağlamak.

sitespor-imza-töreni-8

“SAHASI OLMADAN BAŞARI YAKALAYAN KAPAKLI’DAN SÖZ ETTİRİYORUZ”

Önceden iki kulübümüz vardı, Sitespor ve Kapaklıspor sadece futbol ile ilgileniyorlardı. Yönetimlerinin organizasyonları bir başkandan ibaretti. 'Biz bunu kurumsallaştıralım, branşları çoğaltalım' dedik. Önce Kapaklıspor’da basketbol takımını kurarak her yıl bir üst lige çıkmasını sağlayarak belki de tarihte benzeri görülmemiş bir başarıya imza attık. Ankara’da ve Türkiye’de sahası olmadan başarı yakalan bir Kapaklı’dan söz ettiriyoruz.

Sitespor 3 puanı 3 golle aldı Sitespor 3 puanı 3 golle aldı

“BERABER OLMAYI, BİRLİK OLMAYI SAĞLIYORUZ”

Bir de Sitespor Voleybol Takımımızı kurduk. Böylelikle ilçemizi her alanda temsil eden ilçemizden bahsedilen bir organizasyonu kulüp yönetimleriyle gerçekleştiriyoruz. Bunların gelecekte önemli faydalarını göreceğiz. Yine Karağaçsporumuz bir başarı elde etti, Pınrçaspor yine kupa alarak bir başarı elde etti ve Kartalspor başarılarıyla bizleri gururlandırdı. Kulüplerimiz ile beraber bir olmayı, birlik olmayı sağlıyoruz.

sitespor-imza-töreni-1

“KAYNAŞMANIN İLK ADIMINI ONLAR ATTI”

Çerkezköy’den öğrenciler Kapaklı’ya kayıt yaptırmak için sıra peşinde koşuyorlar. Yani önceden Kapaklı’dan komşu ilçelere giden evlatlarımız yerine bugün itibariyle Saray’dan da Çerkezköy’den de okullarımıza çok ciddi talepler geliyor. Bütün okul kadrolarımız, müdürlerimiz harika hizmetler ortaya koydular. Bu kaynaşmanın ilk adımını onlar attı. Öğrencilerimizin başarılarını daha yukarıya taşıyalım diye spor kulüplerimizi de bu olayların içine dahil ettik.

“SET BİLE VERMEYECEKLERİNİ SÖYLÜYORLAR”

Bu sene Sitespor’un başarılarını çok büyük manşetlerle okuyacağız. Sitespor zaten bir kolej havasında başkanımızın önderliğinde 20 yılda bir sürü futbolcuyu profesyonel yaptı ve Kapaklı’yı temsilen ülkemizin farklı kulüplerinde görev yapıyor evlatlarımız. Ama bu sene voleybolla beraber salonlarımız dolacak, taşacak. Tribünler bu sene kızlarımızı bağrına basacak ve bugün kendileriyle sohbet ettik iddiaları o ki set bile vermeyeceklerini söylüyorlar. Bu kadar iddialı bir takım kuruldu. İnşallah başarıları bizleri onurlandıracak.” diye konuştu.

sitespor-imza-töreni-4

“DESTEKLERİNİZİ BEKLİYORUZ”

Başkan Çetin’in ardından sahneye çıkan ve herkesin desteğini beklediğini ifade eden Kapaklı Sitespor Kulüp Başkanı Ersan Yalçın Karamehmetoğlu, “Yaklaşık 22 yıldır başkanım güzel ilklere imza attık. Biz bunları hepimiz Kapaklı halkıyla, esnafımızla ve vatandaşlarımızla başardık. Ve bundan sonraki süreçte yanımızda olmanızı istiyor, desteklerinizi bekliyoruz. Spor kenti Kapaklımıza 2. Lig Voleybol Takımımız hayırlı olsun. Önümüzdeki senelerde de hep beraber bu takımı çok güzel bir şekilde destekleyeceğimizi ve alkışlayacağımızı düşünüyorum.  Burada biz sporcu yetiştiriyoruz bunu başta da söyledim. Belediye başkanımızda bize her anlamda destek veriyor.” dedi.

sitespor-imza-töreni-7

“BURADA OLMAMAK İMKANSIZDI”

Yeni sezonda elinden ne geliyorsa yapacağını söyleyen Kapaklı Sitespor Kulübü Kadın Voleybol Takım Antrenörü Alper Kemal Kaygusuz, “Bu sene sizlerle beraberiz. Tam bir ay önce bu teklifi aldığımda değerli arkadaşım Burak Mert beni aradığında “Kapaklı’da bir oluşum yapacağız bizimle olur musun?” dediğinde ve sayın başkanımızın ve yöneticimizin projelerini duyduğumda burada olmamak imkansızdı. Çünkü gerçekten çok güzel şeyler düşünüyorlar. Bu düşünceleri gerçekleştirmek için elimizden ne geliyorsa yapacağız. Size vereceğim bir diğer söz ise sahada gerçekten çok genç, çok dinamik, voleybol oynamayı seven, voleybol oynamak için burada olan genç kızlarımızı göreceksiniz. Onları yalnız bırakmamanızı istiyorum.” ifadelerini kullandı.

sitespor-imza-töreni-6

“BİRİNCİ LİGE ÇIKACAĞIZ”

Sakatlıksız ve kazasız bir sezon olmasını dileyen Kapaklı Sitespor Kulübü Kadın Voleybol Takım Kaptanı Hazal Şener Samancı, “Bu takımın bir parçası olmaktan çok mutluyum. Genç, dinamik ve iddialı bir kadro oluşturduk. Bu sene güzel işlere imza atıp birinci lige çıkacağız inşallah. Takımıma, teknik ekibe ve bizi destekleyen herkese inancım sonsuz. Sakatlıksız ve kazasız bir sezon olmasını diliyorum.” dedi.

sitespor-imza-töreni-3

“UMARIM KAPAKLI OLARAK BAŞARILI BİR SEZON GEÇİRİRİZ”

Kapaklı Sitespor Kadın Voleybol Takımı’nın kurulmasında emekleri olan Türkiye Erkek Voleybol Milli Takım ve Fenerbahçe Oyuncusu Burak Mert, “İlk gün geldiğimde ve spor okuluna başladığımda tesadüf eseri aslında bazı şeyler gelişti. Ama buranın ne kadar spora aç özellikle voleybola aç kent olduğumu gördüğümde başkanımızla daha sonra yönetimle konuştuğumuzda çok farklı şeyler düşündüğümüzü ama ortak noktada buluştuğumuzu fark ettim. Umarım Kapaklı olarak başarılı bir sezon geçiririz. Kapaklı’ya yakışan spor kenti olarak hayatımıza devam ederiz.” diye konuştu.

sitespor-imza-töreni-2