Esnaf, hane ve hemşehri derneklerini ziyaret ederek vatandaşlarla hasbihal etmeye devam ettiklerini belirten Kapaklı Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Kapaklı Belediye Başkan Adayı Mustafa Çetin, “Kentimizde ayrıştıran değil, birleştiren bir anlayışla Edirne’den Kars’a, Samsun’dan Hatay’a, Trakya’dan Anadolu’ya tüm hemşehrilerimizle bir ve beraber olmaya devam ediyoruz. Tüm farklılıklarımızı zenginlik bilerek ‘Önce Kapaklı’ anlayışıyla değişen ve gelişen bir Kapaklı için çalışmalarımızı sürdürüyoruz.” dedi.

“TÜM HEMŞEHRİLERİME ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM”

Yontar: Cemaatlerin önünde el pençe duranlar seçimi kaybetmiştir Yontar: Cemaatlerin önünde el pençe duranlar seçimi kaybetmiştir

Başkan Çetin, “Son olarak Kapaklı Sinoplular Derneği, Balkan Türkleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Kapaklı Niğdeliler Derneği, Samsun Havza Çamyatağı Derneği, Samsun Alaçam Pelitbükü ve Çevre Mahalleleri Derneği, Kars Merkez Söğütlü Köyü Derneği, Tokat Alanyurt Köyü Derneği ve Yozgat Kadışehri Elmalı Köyü Derneğini ziyaret ettik. Bir ve beraberiz elhamdülillah. Güzel bir pazar gününde gönüllerini bize açan, samimi sohbet ve teveccühleriyle bizi onurlandıran kıymetli dernek başkanlarımıza ve vakitlerini ayırarak bizleri bağrına basan tüm hemşehrilerime şükranlarımı sunuyorum.” dedi.