24 Şubat Cumartesi günü saat 18.00’da Kapaklı Şehir Stadı’nda düzenlenen Taşkıranlar Samsungücü Spor Kulübü’nün açılışına katılan Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, “Ben de sporun içerisinden geliyorum. Yıllarca futbol oynadım, antrenörlük yaptım, federasyon başkanlığı ve zirvede bakanlık. Her dalında sporun içerisinden gelen biriyim. Amatör futbol kulübü yöneticileri birer kahramandır. Kendilerini tebrik ediyorum. Gençlerimizin kötü alışkanlıklardan uzak tutulmasını, spora yönlendirilmesini destekliyoruz. Kapaklı basketbol takımı ile birlikte zirveye çıktık. 

“BİZİM BOYNUMUZUN BORCU”

Tabi bizim takımımız var. Esenler Erokspor. Kapaklıspor da Erokspor’la karşılaştı. Bizi yenmişlerdi. Şimdi yine ligdeler, yine ilk maçta bizi yendiler ama bunun rövanşı var. Tatlı bir rekabet var. Tabii bizden bir salon talebi vardı. 2 bin, 2 bin 500 kişilik bir salon talebi vardı. Burada 3 bin istediler. Tabi burası kozmopolit ve sürekli göç alan bir yer. Biz de elimizden gelen çabayı göstereceğiz. Amatör kulüplerinin amacı gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutmak, her birisini destekliyoruz. Tabii gençler için geleceğimiz için bunların hepsini yapmak bizim boynumuzun borcu.

Kapaklıspor sezonun son maçında ligde kaldı Kapaklıspor sezonun son maçında ligde kaldı

“TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Sayın cumhurbaşkanımız sporun içerisinden geliyor. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olduğu zaman İstanbul’da birçok tesis kazandırmış. İktidara geldiğinde de aklınıza ne gelirse sporla ilgili tüm tesisleri her ilimize, ilçemize yapmış. Spor çok güzel bir şey. Her kademesinde bulunduğumuz için çok önemli olduğunun farkındayız. Sporun içerisinde olan herkese teşekkür ediyoruz. Bu işte rekabet vardır, tatlı bir rekabet. Ama burada olan insan çevresine faydalı olmayı, birlik, beraberliği öğrenir. Kulüplerimizin teme görevlerinden biri de budur. Sizleri çok seviyoruz” dedi.

“SÖZ VERİYORUZ”

Tüm herkese teşekkür eden Taşkıranlar Samsungücü Spor Kulübü Başkanı Mustafa Taşkıran, “Taşkıranlar Samsungücü Spor Kulübü’müzün açılışını yapan Gençlik ve Spor Bakanımız Osman Aşkın Bak, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin’e ve onur konuğumuz Sabri Sarıoğlu’na katılımlarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Bizleri onure ettiler. Bizlerde kulübümüzün güzel işler yapacağına söz veriyoruz. Güzel bir sezon olması dileğiyle tüm takımlara başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.