CHP’nin itirazı bir kez daha reddedildi CHP’nin itirazı bir kez daha reddedildi

13 Şubat Salı günü saat 10.00’da Kapaklı Çamlık Sosyal Tesisi’nde AK Parti Kapaklı Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Yakup Özer tarafından düzenlenen kahvaltı programına; Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Mecit Çoğal, MHP Kapaklı İlçe Başkanı Çağlar Bütün ve Cumhur İttifakı siyasi temsilcileri ve vatandaşlar yoğun katılım gösterdi.

“KİMSENİN ŞÜPHESİ OLMASIN”

Kahvaltı programına katılan herkese teşekkür eden Yakup Özer, “Gençlik Kollarından, Ana kademeden beri davasına hizmet ettiğimiz AK Partimizin bu dönem Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı olarak sizlerin de takdiriyle Meclis Üyesi olmak istiyorum. Bununla ilgili altyapımız mevcut. Elimizden geleni yapacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın. Kapaklı’nın sorunlarını sıkıntılarını biliyorum. Bunlarla ilgili ne gerekiyorsa mecliste en güzel şekilde temsil edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın.

“DESTEKLERİNİZİ BEKLİYORUM”

Cumhurbaşkanımızın çıktığı bu yolda hizmet belediyeciliğin Kapaklı’da son beş yılda örneklerini gördük. Bunu daha ileriye taşımak için ben de bu göreve başkanımızın de yanında birlikte hareket ederek buna destek olmak istiyorum. Hepinize katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Sağolun desteklerinizi bekliyorum. Allah hepinizden razı olsun” dedi.

Yakup Kahvalti 1

“BUNU BİR DAVA HAREKETİ OLARAK GÖRMENİZİ DİLİYORUM”

Meclis üyesi adayı olarak gösterilmeyecek olan arkadaşların kırılmaması gerektiğini ifade eden MHP Kapaklı İlçe Başkanı Çağlar Bütün, “Yapılacak olan yerel seçimlerde aday adayı olan tüm arkadaşlarımıza başarılar diliyoruz. Meclis üyeliği çok kıymetli bir görev. Bu dönemde de 60’a yakın aday adayı olmak için başvuran arkadaşımız var. Muhakkak ki 31 adet meclis üyesi adayı olacak. Bunların tamamı da muhtemelen kazanamayacak. Bu süreçte kırgınlıkların olmaması için bunu bir dava hareketi olarak görmenizi diliyorum” diye konuştu.

“HEPSİNE HAYIRLI OLMASINI DİLERİM”

Yapılacak olan seçimlerde meclis üyesi aday adayı olan herkesin aday gösterilmese bile birlik içinde çalışması gerektiğini söyleyen AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Mecit Çoğal, “Biz hiçbir zaman bir koltuk sevdası için değil ülkemizin daha iyi yerlere gelebilmesi için mücadele eden bir ittifakız. Burada meclis üyesi aday adaylarımız var. Hepsine hayırlı olmasına dilerim. Burada hepimiz Kapaklı’ya hizmet etmek için aday adayı oluyoruz. Meclis üyesi aday adayı olan arkadaşlarımız aday gösterilmese bile birlik ve beraberlik içerisinde devam etmelidirler” ifadelerini kullandı.

“HER ADAY ADAYI ARKADAŞIMIZ BİZİM İÇİN DEĞERLİDİR”

Kahvaltı programında söz alan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “60’a yakın aday adayı meclis üyesi arkadaşımız var. Kapaklı’da hizmet yarışında ben de varım diyerek aday adayı olan arkadaşlarımız var. Cumhur İttifakı millete hizmet aşkıyla hareket eder. Aday olacak olan kişiler koltuk için değil hizmet için çalışmalarını sürdürür. İlçeye hizmet etmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Aynı sorumluluğu meclis üyesi arkadaşlarımızda göstermelidir. Yani sadece meclis üyesi olayım, rozeti yakama takıyım, hava atıyım anlayışıyla bizde kimse meclis üyesi olamaz. Biz yine meclis üyesi listelerimizi oluşturuyoruz ama yine de asıl kararı genel merkezimiz veriyor. Olur ya da olmaz her meclis üyesi aday adayı arkadaşımız bizim için değerlidir” dedi.