Açılışa Tekirdağ Valisi Recep Soytürk, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mümin Şahin, Vali Yardımcısı Asalet Karabulut, Süleymanpaşa Kaymakamı Mustafa Güler, İl Emniyet Müdürü Mehmet Hakan Fındık, Tarım ve Orman Müdürü Oktay Öcal, Kültür ve Turizm Müdürü Ahmet Hacıoğlu, kurum müdürleri ve vatandaşlar katıldı. Açılın ardından Vali Recep Soytürk ve davetliler sergiyi gezerek fotoğrafları inceledi.                                            

BU YIL 13’ÜNCÜSÜ DÜZENLENDİ

Tekirdağ İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada “Tarım ve Orman Bakanlığı, Eğitim ve Yayın Dairesi Başkanlığının DenizBank destekleriyle 2009 yılından beri düzenlediği Tarım Orman ve İnsan Fotoğraf Yarışması'nın bu yıl 13'üncüsü gerçekleştirildi. Yarışmanın konusu; tarım, hayvancılık, orman, toprak, su, su ürünleri, gıda ve muhafazası, her türlü tarım hareketliliğinin işlenmesi, üretici, çiftçi, köylü ve köy yaşamına dair her türlü faaliyetleri oluşturuyor” denildi.

BİN 210 KATILIMCI 6 BİN 635 ESERLE KATILDI

30 Ocak 2023 tarihinde başvuruları sona eren yarışmanın, “Genel", “Çiftçi", “Öğrenci", “Tarım ve Orman Bakanlığı Çalışanları", “DenizBank Çalışanları" ve bu yıl konusu “Sen Üret Yeter" olan “Tema" olmak üzere 6 farklı kategoride gerçekleştirildiği kaydedilen açıklamada, “13. Tarım Orman ve İnsan Fotoğraf Yarışması'na bu yıl toplam bin 210 katılımcı 6 bin 635 eserle katıldı. Seçici kurul 8 eseri ödüle layık bulurken 120 eser de sergileme ve albüm çalışması için seçildi. Ayrıca ödül alan eserlerden biri Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci tarafından “Bakan Özel Ödülü"ne layık görüldü” ifadelerine yer verildi.

Candan Başkan mal varlığını açıkladı: 130 milyon lira Candan Başkan mal varlığını açıkladı: 130 milyon lira