Kapaklı Gazetesi - Bölgesel Amatör Lig’in 7’inci haftasını bay geçen Kapaklıspor, 14 puana ulaşarak Tekirdağspor ve Çerkezköy 1911spor ile zirveyi paylaşıyor.

7’inci haftanın tamamlanması ile puan tablosu güncellendi. Tabloya göre temsilcimiz Kapaklıspor ile Tekirdağspor ve Çerkezköy 1911spor’un puanı aynı. Avaraj farkına göre yapılan sıralamada Tekirdağspor birinci, Çerkezköy 1911spor ikinci olurken, Kapaklıspor ise üçüncü sırada yer aldı. Önümüzdeki hafta oynanacak karşılaşmalarla ligdeki zirve heyecanı devam edecek.

Konuyla ilgili açıklama yapan Kapaklıspor Antrenörü Cengiz Vural, ligde üst sıraları hedeflediklerini söyledi. Vural, “Bu yıl ilk defa Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Kapaklıspor, ekonomik kadroyla ve bu yörenin çocuklarıyla neler yapabileceğini ortaya koydu. Bu başarıdan dolayı futbolcularıma ve bizleri destekleyen başta Kapaklı Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Nizamettin Çoban’a, yönetimdeki arkadaşlarıma, Kapaklı Belediye Başkanımız Mustafa Çetin’e teşekkür ediyorum. İnşallah sezon sonu Kapaklıspor Bölgesel Amatör Lig’de hak ettiği yere gelecektir.” dedi.