Kapaklı Gazetesi - AK Parti ilçe yönetiminin eleştirilerine sert sözlerle cevap veren CHP Kapaklı İlçe Başkanı Erdinç Yılmaz, "20 milyon pahalıya verilen asfalt ihalesi, satılan arsalar, kesilen ağaçlar, her gün açılan yeni makamlar, kurulduğu günden beri zarar eden Kent A.Ş varken; Kapaklı’ya milyonlarca yatırım yapan Büyükşehir Belediyesini eleştirmek kimsenin haddi değildir." dedi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Erbay Caddesinde yürütülen altyapı çalışmalarının, yüzde 80’inini tamamlandığını söyleyen Yılmaz, “2.500 metre uzunluğunda Kapaklı’nın en büyük caddesi olan Erbay Caddesinde çalışmaları yerinde inceledik. Caddede 2.200 metre içmesuyu hattı, 1.550 metre kanalizasyon hattı, 715 metre yağmur suyu hattı ve toplam 4.465 metre altyapı çalışması yapılmaktadır. Çalışmaların %80'i tamamlanmış olup TREDAŞ’ın elektrik direklerini de yerin altına almasıyla birlikte 1 ay gibi kısa bir sürede tamamlanmasını ümit ediyoruz.” dedi.

“PINAR BULVARI KONUSUNDA YAPICI DAVRANMIŞTIK”

AK Parti Kapaklı İlçe Yönetimine, Pınar Bulvarındaki çalışmaları hatırlatan Başlan Yılmaz, “Bizleri eleştiren AK Parti Yöneticilerine de şunu belirtmek isteriz ki Pınar Bulvarı alt yapısı Tekirdağ Büyükşehir tarafından yapılmış ve 15 Aralık 2019’da Kapaklı Belediyesine teslim etmemize rağmen kendileri üst yapıyı 1 yılda zor tamamlamışlardır. Pınar Bulvarı’nda 1.5 yılda mağdur olan vatandaşlarımız olurken, bu konuyu yapıcı davranışımızla birlikte hiç bir platformda eleştirmemiştik.” ifadelerini kullandı.

“3 YIL SONRA BELEDİYEYİ BİZE TESLİM EDECEKLER”

Kapaklı Belediyesinin, diğer kurumlar tarafından ilçeye kazandırılan yatırımları kendi yapmış gibi lanse ettiğini iddia eden Yılmaz, “Geldiğimiz noktada Erbay Caddesinin uzunluğunu bile bilmeyen, ucube benzetmesi yapan ilçe başkanı; 6 yılda 140 milyon TL yatırım yapan, görevi olmadığı halde ilçemize kültür merkezi ve okul kazandıran Tekirdağ Büyükşehir Belediyesini ve bizleri eleştirmek yerine Kapaklı’ya 18 yılda hükümet olarak ne yaptıklarını açıklarlarsa seviniriz. AK Parti Kapaklı’da ana muhalefet partisini eleştirmek yerine önce söz verdikleri hükümet yatırımlarını ve seçim vaatlerini yerine getirmelerini tavsiye ederiz. Gençlik ve Spor Bakanlığının okul bahçelerine yapmış olduğu halı sahalar, OSB’nin Kazak gölü girişine yapmış olduğu hastanenin, Pınar Bulvarının ve buna bezer tüm bu yatırımları Kapaklı Belediyesi yapmış gibi lense etmesi de kabul edilir bir durum değildir. 20 milyon pahalıya verilen asfalt ihalesi, satılan arsalar, kesilen ağaçlar, her gün açılan yeni makamlar, kurulduğu günden beri zarar eden Kent A.Ş varken; Kapaklı’ya milyonlarca yatırım yapan Büyükşehir Belediyesini eleştirmek kimsenin haddi değildir. Geçen 2 yıllık belediyecilik döneminde Kapaklı’ya bir çivi dahi çakmayan ilçe belediyesi, kalan sürelerini iyi değerlendirmeli. 3 yıl sonra bize teslim edecekleri belediyeyi borçsuz ve yapılan hizmetlerle dolu dolu teslim etmelerini öneriyoruz.” diyerek açıklamasını noktaladı.