Ak Parti Kapaklı Belediye Başkan Aday Adayı Recep Bıyık Ak Parti İlçe Teşkilatında Düzenlenen Programla Aday Adaylığını Açıkladı.

Recep Bıyık konuşmasına kendini tanıtarak başlarken yaptığı açıklamada, “Doğup büyüdüğüm Kapaklı, uzak kaldığım zamanlarda memleket hasretini yüreğimde hissettiğim bir yer oldu. Babamın mesleği nedeniyle küçük yaşta İstanbul’a taşınmak zorunda kaldım. Zeytinburnu İmam Hatip Lisesi’nde aldığı eğitime de vurgu yapan Recep Bıyık, Burada aldığım eğitim ve terbiye tüm hayatım boyunca yolumu aydınlattı. Bu ışığı hiçbir zaman söndürmemeye özen gösterdim” dedi

KAPAKLI’DA HİZMET YOK

Kapaklı’nın yıllardır hizmet bekleyen bir yer olduğunu fakat bugüne kadar hak ettiği hizmetleri alamadığını söyleyen Recep Bıyık, Kapaklı ilçe olmasıyla 6 kat büyüdü fakat "Beldeyken bile halkına yeteri kadar hizmet üretemeyen mevcut belediyecilik anlayışının, Kapaklı'nın büyüyen yapısına hizmet üretmesi mümkün değildir" dedi.

Konuşmasında seçilmesi halinde gerçekleştirecekleri projelere de değinen Recep Bıyık İlçemizin altyapıya eğitim ve sağlık yatırımlarına, kültür ve sanat merkezlerine, Bilgi Evleri'ne, tam teşekküllü hastaneye, spor merkezlerine ihtiyacı var. Öyle projeler hazırlıyoruz ki Kapaklı herkesin örnek göstereceği bir belediye ve kent olacak. İnsanlar burada yaşamaktan övünecek Artık Kapaklı’nın bir 5 yıl daha kaydetmeye tahammülü olmadığını söyledi.

KAPAKLI’YI MODERN BİR KENT YAPACAĞIZ

Küçükçekmece İlçesi’nde yaptıkları başarılı projelerle Küçükçekmece’yi varoş bir şehirden modern ve yaşanabilir bir şehir haline getirdiklerini aynı projeleri Kapaklı’da da hayata geçirmek istediğini ve bu bilgi birikime sahip biri olduğunu ve Hiçbir ayrım gözetmeden, ilçeyi yeniden imar etmek için aday adayı olduğunu söyleyen Recep Bıyık, "Kapaklı'yı Ak belediyeciliğin Trakya'daki yıldızı modern bir kent yapmak için adayım" dedi.

Recep Bıyık’ın konuşmasının ardından program sona erdi. Program sonrası katılımcılara tatlı ikram edilirken, ayrıca içinde AK Parti broşürlerinin ve Türk Kahvesi’nin bulunduğu hediye paketi dağıtıldı.