3 Şubat Pazar günü Tuğra Kasap Et & Mangal Salonu'nda düzenlenen programa MHP Kapaklı İlçe Başkanı Serkan Genç, Ülkü Ocakları Kapaklı İlçe Başkanı Mert Kaya, MHP Kapaklı Kadın Kolları Başkanı Dilek Durdu, MHP Kapaklı İlçe Yönetimi ve Kapaklı Belediye Meclis Üyesi Aday Adayları katılım gösterdi. 

‘’MUSTAFA ÇETİN’İ DESTEKLEYECEĞİZ’’

Toplantının açılış konuşmasını MHP Kapaklı İlçe Başkanı Serkan Genç gerçekleştirdi. Yerel seçimlerde Cumhur İttifakı Kapaklı Belediye Başkan Adayı Mustafa Çetin’i desteklediklerini belirten Genç, ‘’Hepinizin bildiği gibi 31 Mart 2019 Pazar günü yerel idarecilerimizi belirlemek üzere sandığa gideceğiz. Milliyetçi Hareket Partisi Kapaklı İlçe Başkanı olarak bu seçimlerde Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayımız Mustafa Çetin’i destekleyeceğimizi belirtmek isterim. Belediye Meclis Üyeleri için de kendi adaylarımızı destekleyeceğiz. Yerel seçimlerde ilk defa bu şekilde sandığa gideceğiz. Sizlerden ricam genel merkezimizin talimatıyla Cumhur İttifakı Adayımız Mustafa Çetin’i desteklemeniz, Belediye Meclis Üyelerinden de en az 10 tanesini Kapaklı Belediye Meclisi’ne göndermenizdir. Milliyetçi Ülkücü Hareket’in Kapaklı’da söz sahibi olması için çalışacağız.’’ Dedi.

‘’KAPAKLI’NIN MAKUS TARİHİNİ DEĞİŞTİRECEĞİZ’’

Belediye Başkan Adayı olarak Mustafa Çetin’i destekleseler de, kendi Belediye Meclis Üyeleri ile seçime gireceklerini vurgulayan Genç, ‘’Nasıl ki Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde 49 tane Milliyetçi Hareket Partisi milletvekili denge ve denetimi sağlıyorsa, Kapaklı’da da Milliyetçi Hareket Partisi Meclis Üyeleri denge, denetim ve projelerle önemli bir çalışma sürdürecektir. Kapaklı’yı 15 yıldır İrfan Mandalı Başkan yönetiyor. Bu süreçte Kapaklımızın birçok eksik noktası var ve bunu herkes görüyor. Biz Kapaklı’nın makus tarihini değiştirip daha yaşanabilir, gelişmiş bir ilçe yapmak için uğraşacağız. Malumunuz olduğu gibi 2014 yerel seçimlerinde hiç meclis üyemiz yoktu. İnşallah bu seçimde en az 10 meclis üyesini meclise sokarak Kapaklı için faydalı projelere imza atmak istiyoruz. Yerel seçimlerin hayırlı olmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyor, hepinize başarılar diliyorum.’’ İfadelerini kullandı. 

‘’MECLİSTE DE SÖZ SAHİBİ ÜLKÜCÜLER OLACAKTIR’’

İlçe Başkanı Genç’in ardından Ülkü Ocakları Kapaklı İlçe Başkanı Mert Kaya söz aldı. Ülkü Ocakları olarak Milliyetçi Hareket Partisi’nin yanında duracaklarını belirten Kaya, ‘’Burada büyük bir camianın neferleri olarak toplanmış bulunmaktayız. Devletin bekasını temin edeceğimiz şu günlerde üzerimize büyük bir görev düşüyor. Liderimiz Dr. Devlet Bahçeli’nin emri üzerine Cumhur İttifakı adayımız her kim olursa olsun destekleyeceğiz. Belediye Meclisi’nde bu davanın evlatlarının söz sahibi olması bizi gururlandıracaktır. Kapaklı’nın sokaklarında Ülkü Ocakları söz sahibiyken, bu seçimden sonra Belediye Meclisi’nde de söz sahibi ülkücüler olacaktır. Allah yar ve yardımcınız olsun.’’ Sözlerini kaydetti.

Kaya’nın konuşmasından sonra MHP Kapaklı İlçe Başkanvekili ve Seçim Komisyonu Başkanı Kazım Ağar söz alarak seçim sürecinde adaylara seçim sürecinde izleyecekleri yol hakkında bilgilendirmede bulundu. Ardından MHP Kapaklı Belediye Meclis Üyesi Aday Adayları tek tek söz alarak kendilerini tanıttı.