Kapaklı Gazetesi - İYİ Parti Kapaklı İlçe Başkanı Yusuf Çetin, 2020 – 2021 Eğitim Öğretim yılı ile ilgili bir basın açıklaması yayımlayarak öğrencilere ve öğretmenlere iyi dersler diledi.

Pandemi sebebiyle derslerin uzaktan eğitim modeli ile gerçekleştirildiğini belirten Çetin, ‘’Tüm dünyaya yayılan Koronavirüs (Covid-19) salgın hastalığına karşı alınan tedbirler kapsamında 2019-2020 eğitim-öğretim yılının ikinci döneminin başında eğitime ara verilmiş ve öğrencilerimiz için uzaktan eğitim sistemi hayata geçirilmişti. COVID-19 nedeniyle uzun bir aradan sonra okul öncesi ve birinci sınıflar yüz yüze eğitime başladı. En kısa sürede tüm öğrencilerimizin okullarıyla ve öğretmenleri ile buluşması en büyük temennimizdir.’’ dedi.

Öğrencilerin eğitiminin aksamaması için İYİ Parti Kapaklı İlçe Başkanlığı olarak yardıma hazır olduklarını belirten Çetin, ‘’2020/2021 Eğitim Öğretim yılının Öğrencilerimize, Öğretmenlerimize ve Eğitim çalışanlarımıza ile tüm velilerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz. Diğer öğrencilerimizin uzaktan eğitim sistemi ile İnternet ve televizyon üzerinden eğitimlerine devam edeceğinden uzaktan eğitim için, İnternet, Bilgisayar, tablet televizyon vb. ekipman eksikliği olan öğrencilerimiz acil olarak, eksikliklerinin giderilmesini bekliyoruz. İYİ Parti Kapaklı İlçe Teşkilatı olarak üstümüze düşen her türlü desteği vermeye hazır olduğumuzu bildiririz.’’ İfadelerini kullandı.