Kapaklı Gazetesi - Tekirdağ Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’nın başkanlık seçimlerinde aday olduğunu belirten Nurten Pandir Çakır, "Bir şeylerin değişme zamanı geldiğine inanan bütün meslektaşlarımıza kapımız sonuna kadar açık. Mesleki ve sosyal sorumluluk bilinciyle, mesleği bir adım daha ileriye taşımayı amaç edinen herkesle birlikte bu hizmeti yürütmeye talibim. 29 Mayıs'ta yapılacak olan oda başkanlığı seçiminin camiamıza hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Başkan Yüceer: İstediğiniz yerde inebilirsiniz Başkan Yüceer: İstediğiniz yerde inebilirsiniz

Açıklamasında muhasebecilik mesleğine gönül vermiş herkesle birlikte yol yürümek istediğini belirten Nurten Pandir Çakır, mesleğin sorunlarını da değindi.

“HAYIRLI OLMASINI TEMENNİ EDİYORUM”

Oda seçimlerinde ilk ve tek kadın aday olduğunu belirten Nurten Pandir Çakır, açıklamasında şu sözlere yer verdi: “Genç ve dinamik ekibimizle olmaz denilenleri oldurmak için en yüksek performansı sağlayacağımızın sözünü veriyor, bu konu ile alakalı çalmadık kapı bırakmayacağımızı biliyoruz. Hepimiz için hayırlısı olmasını temenni ediyorum. Meslek mensuplarımızın ekonomik, sosyal, kültürel alanlarda geliştirilmesini ve mesleki itibarını daha da yüceltmek, mesleğimiz ile ilgili tüm kurum ve kuruluşlarla sağlıklı ve kalıcı işbirlikleri kurarak kamuoyunda yer edinmek için çıktığımız bu yolda birlik ve değişim grubu başkan adayıyım.”