Vert Grup Çerkezköy’deki yeni yerinde hizmete başladı.

Uzun süredir Kapaklı’da faaliyet göstermekte olan Vert Grup, artık müşterilerine Çerkezköy Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Atatürk Caddesi Şekerler İş Merkezi Kat 4 Daire 4 adresinde hizmet verecek.

‘’BÖLGEMİZİN SORUNLARINA KULAK VERİYORUZ’’

Vert Grup hakkında gazetemize bilgiler veren Vert Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Murat Savaş, ‘’Biz lojistik sektöründe diğer insan kaynaklarından farklı olarak komple depo yönetimi yapıyoruz. Onun dışında bölgede temizlik sektöründe bir açık olduğunu gördüğümüz için temizlik sektörüne girdik. Hızlı büyüyen bir bölge olduğumuz için hastane temizliği, otel temizliği, ev temizliği gibi çalışmalar yapıyoruz. Bu husustaki çalışmalarımızda da sona geldik. Onun dışında çok öncelerden gelen bir birikimle peyzaj ve çevre düzenlemesini grubumuzun faaliyetleri arasına ekledik. Belli bir zaman sonra ara taşımacılık düşünüyoruz. Ama bizim temelimizde İnsan Kaynakları Yönetimi adı altında depo yönetimi çalışmaları var. Biz depo yöneticisiyiz. Türkiye’nin farklı noktalarında istasyonlarımız, depolarımız mevcut. Güneydoğu da dahil olmak üzere 18 adet istasyonumuz var. Buralarda elimizden gelen en iyi şekilde hizmet vermeye çalışıyoruz. Çerkezköy’de henüz 6-7 aylık yeni bir firmayız ama ciddi bir mesafe katettiğimize inanıyoruz. Bölgeye, bölgenin sorunlarına kulak veriyoruz.’’ Dedi.

‘’YARININ GELECEĞİ GENÇLER’’

Ayrıca firma olarak Sosyal Sorumluluk Projelerinde de aktif olarak rol aldıklarını vurgulayan Savaş, ‘’Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında toplumumuzun her kesimine hitap etmeye çalışıyor, sorunlarında yardımcı olmaya çalışıyoruz. Elimizden geldiği kadar onların taleplerine kulak vermeye çalışıyoruz. Bunların başında öğrenim hayatlarına devam eden öğrencilerimiz var. Bugün değil yarını düşünerek yaşıyoruz ve Allah’ın izni ile inandığımız değerler ışığında yarının geleceği de gençler. Yine Türkiye’nin birçok yerine dağılmış genç kardeşlerimize karınca kararınca, imkanımız el verdiğince burs veriyoruz. ‘’ ifadelerini kullandı.