Yeni göreve gelen İyi Parti Kapaklı Kurucu İlçe Başkanı Yusuf Çetin, Kapaklı İyi Parti Teşkilatı'nın kurulduğunu duyurdu.

Geçtiğimiz günlerde Tekirdağ İYİ Parti Kurucu İl Başkanı Seval Erkan, Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi Enez Kaplan ve Mehmet Tolga Akalın'ın onayı ile Kapaklı'da İyi Parti Kurucu İlçe Başkanlığı görevine gelen Yusuf Çetin, ilçe teşkilatının kurulduğunu açıklayan yazılı bir basın açıklamasında bulundu.

Başkan Çetin'in açıklamasında şu ifadeler yer aldı;

İYİ PARTİ Tekirdağ İl Başkanının takdiri ve G.İ K üyelerimiz Enez Kaplan ve Mehmet Tolga Akalın'ın onayı ile 29.11.2017 tarihinde İyi Parti Kapaklı İlçe Başkanı olarak tarafıma görev verilmiştir. Bu görevi şahsıma verilmesinden dolayı onur duyuyorum.

KENDİNİ TANITTI

1964 Vize-Kırklareli doğumluyum. 2004 yılında Onur ve Gururla 22 yıl Deniz Astsubayı olarak görev yaptığım TSK’den kendi isteğim ile emekli oldum. Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi Yönetim ve Organizasyon Bölümü mezunuyum. 2004 yılından bugüne kadar özel sektörde (kendi işletmemizde) yönetici olarak görev yaptım. Evliyim ve 2 kız babasıyım, ayrıca iki de torunum var.

“HEP BİRLİKTE YOL ALMAK İSTİYORUZ”

İYİ Parti olarak bizler, kimseden inandıkları, benimsedikleri değerlerden vazgeçmesini istemiyoruz.  Tam aksine İyi Parti’nin iktidar yürüyüşüne destek vermek isteyen  herkes, dilerse kendisini  ülkücü, milliyetçi, sosyal demokrat, solcu, muhafazakar ve benzeri alt siyasi kavramlar ile partimiz çatısı altında da dilediği gibi  tanımlayabilir. İyi Parti olarak Türkiye’yi bu kötü gidişattan kurtarmak için  hep birlikte yol almak istiyoruz.

“KAPAKLIMIZIN ÜZERİNE GÜNEŞ GİBİ DOĞACAK”

Bu amaçla 29.11.2017 Tarihinde aldığım Kapaklı İyi Parti Kurucu İlçe Başkanı görevim çerçevesinde İyi Parti Kapaklı Kurucu Yönetim Kurulu oluşturma çalışmalarına başladım. Bugün itibarı ile Kurucu listemizi tamamlamak üzere son gözden geçirmeleri yaparak İyi Parti Tekirdağ İl Başkanlığımıza 05.12.2017 tarihinde teslim edilecektir. Listelerimizi hazırlarken Parti Tüzüğümüz gereği %25 cinsiyet kotası da göz önünde bulundurarak ve her kesimi kucaklayacak arkadaşlarımıza yer vermeye çalıştık. İlçemizin demografik yapısı gereği en iyi sonuca ulaşacağımız bir yönetim oluşturduğumuzu düşünüyorum. Bir yandan Kurucu Yönetim Listemizi hazırlarken diğer yandan da Parti İlçe binamızı da kiraladık ve hazır hale getirmeye çalışıyoruz.

Sayın basın mensubu arkadaşlarım, Kapaklı İYİ Parti Kurucu Yönetim Kurulu Listemizi, Genel Merkezimizin onayı sonucunda siz değerli basın mensupları ile daha geniş bir ortamda paylaşacağız. İyi Parti Kapaklımızın ve Türkiyemizin üzerine güneş gibi doğacaktır. Herkesi saygıyla selamlıyorum.