Sözdinler’den Başkan Çetin’e hayırlı olsun ziyareti Sözdinler’den Başkan Çetin’e hayırlı olsun ziyareti

Kapaklı Gazetesi - Kapaklı Kaymakamlığı ve Çerkezköy Kaymakamlığı, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla Şehit yakını Gazi ve Gazi yakınlarını yemekte ağırladı. Kapaklı Kaymakamı Bayram Sağır, Çerkezköy Kaymakamlığına da vekalet ettiği için program, Kapaklı Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlendi.

ETKİNLİKLERE DAVET ETTİ

Programda konuşan Kapaklı Kaymakamı ve Çerkezköy Kaymakam Vekili Bayram Sağır, tüm katılımcıları 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle düzenlenecek etkinliklere davet etti. Sağır, “15 Temmuz darbe girişiminin 6’ncı yılında sayın cumhurbaşkanımızın talimatlarıyla bir araya geldik. 15 Temmuz’da gün boyunca etkinliklerimiz devam edecektir. Buraya kadar geldiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum.” dedi.

Programa Kapaklı Kaymakamı ve Çerkezköy Kaymakam Vekili Bayram Sağır, 3. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Osman Akyıldız, Kapaklı Belediye Başkan Vekili Ruhi Özden, Çerkezköy İlçe Jandarma Komutanı Serkan Yüzbaşı, Kapaklı İlçe Jandarma Komutanı Fevzi Bayram, Kapaklı İlçe Emniyet Müdür Vekili Bilal Erdem, Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Hasan Hüseyin Yarlıgan, Türkiye Sakatlar Derneği Kapaklı Şube Başkanı Hayati Çakan ile Şehit ve Gazi aileleri katıldı.