Kapaklı Gazetesi - Kurban Bayramı’na sayılı günler kala bu yıl da Atatürk Mahallesi Karşıyaka Caddesi yolu üzerinde bulunan alanda kurulan Kurban Satış ve Kesim Yeri’ndeki düzenleme çalışmaları tamamlandı ve kurbanlık hayvan satıcıları çadırlarını kurmaya başladı. Vatandaşlar iki yıldır olduğu gibi bu yılda Mobil Kurban Kesim Aracı ile küçükbaş ve büyükbaş hayvan kesim işlemlerini yapabilecekler.

MOBİL KURBAN KESİM ARACI HİZMET VERECEK

Erasmus programı heyeti Kaymakam Gürdal’ı ziyaret etti Erasmus programı heyeti Kaymakam Gürdal’ı ziyaret etti

Atatürk Mahallesi Karşıyaka Caddesi yolu üzerinde bulunan alanda kurulan Kurban Satış ve Kesim Yeri’ndeki düzenleme çalışmaları tamamlandı. Hayvan satıcılarının çadırlarını kurmaya başladığı alanda su sistemi ve çevre düzenlemesi işlemleri tamamlanırken, çöp konteynerleri ve mobil WC’ler de alana konuldu. Kurban Satış ve Kesim Yeri’nde vatandaşlar, bu yıl da kurulacak Mobil Kurban Kesim Aracı ile küçükbaş ve büyükbaş hayvan kesim işlemlerini yapabilecek. Ayrıca alanda küçükbaş kurban kesim yeri de ayrılacak.

CEZAİ İŞLEM UYGULANACAK

Kesim izni olan yerler ve bahçesi müsait olanlar haricinde kamuya ait alanlarda kesim yapan vatandaşlara idari işlem uygulanacak.