Kapaklı sınırları içerisinde ikamet eden ihtiyaç sahibi ailelerin 5-12 yaş arası çocuklarının yararlanabileceği kayıtlar 17 Mayıs’ta sona erecek. Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin geleneksel hale getirdikleri sünnet işlemlerini bu yılda uzman hekimler eşliğinde ücretsiz olarak gerçekleştireceklerini ifade etti.

“ÜCRETSİZ OLARAK GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ”

Sosyal belediyecilik anlayışıyla vatandaşların her alanda yanlarında olmaya özen gösterdiklerini kaydeden Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “İhtiyaç sahibi vatandaşlarımıza destek olmak, çocuklarımızın ve ailelerimizin mutluluğunu paylaşmak amacıyla düzenleyeceğimiz bu etkinlik ile bu yıl da çocuklarımızın sünnet işlemlerini uzman hekimler eşliğinde ücretsiz olarak gerçekleştireceğiz. Anne ve babalarımız birlikte gelerek Kapaklı İletişim Merkezi başvuru masalarımıza başvurularını yapabileceklerdir. 5-12 yaş arası çocuklarımızın yararlanabileceği kayıtlarımız ise 17 Mayıs’ta sona erecek” dedi.

“YAVRULARIMIZ İÇİN ŞENLİK YAPACAĞIZ”

Rodop ve Çetinçalı’dan Mustafa Taşkıran’a ziyaret Rodop ve Çetinçalı’dan Mustafa Taşkıran’a ziyaret

Başvuruların tamamlanması ve yapılacak incelemenin ardından belirlenen ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarının doktor kontrolünde ve steril ortamda sünnetlerinin yapılacağını kaydeden Çetin, “Sünnetlerimizin tamamlanmasının ardından sünnet olan yavrularımız için bir şenlik yapacağız. Tarihini daha sonra açıklayacağımız şenliğimizde sünnet olan yavrularımız ile bir araya gelerek, onların aileleri ile birlikte güzel bir gün geçirmelerini sağlayacağız” dedi.