Operasyon Haberleri

operasyon haberleri ve güncel operasyon gelişmeleri, operasyon ile ilgili tüm video, operasyon fotoğrafları ve operasyon haberleri Kapaklı Gazetesi sitemizde


Asayiş Haberleri

Jandarma ekiplerince 4 ilçede uyuşturucu ve silaha yönelik yapılan çalışmalarda 6 şüpheli yakalandı.

Asayiş Haberleri

Kırklareli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda uyuşturucu madde ve tabanca ele geçirildi.

Asayiş Haberleri

Kırklareli’nde jandarma ekiplerince bir eve düzenlenen operasyonda ruhsatsız av tüfeği ve tabanca ele geçirildi.

Asayiş Haberleri

Çerkezköy’de ve çevre ilçelerde yabancı uyruklu kadınları kullanarak fuhşa aracılık ettiği tespit edilen 5 şüpheli gözaltına alındı.

Asayiş Haberleri

Kırklareli’nde ocak ayında polis ekiplerince, ‘torbacı’ olarak nitelendirilen şüphelilere yapılan operasyonda 88 gözaltı.

Asayiş Haberleri

Kırklareli’nin aralarında bulunduğu 25 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen “Sibergöz-21” Operasyonunda 156 şüpheli yakalandı.

Asayiş Haberleri

Çorlu’da İl Emniyet Müdürlüğü Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği ekipleri tarafından 15 adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi.

Asayiş Haberleri

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde iki mahalleye düzenlenen operasyonlarda 3 kişi yakalanırken, çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi.

Asayiş Haberleri

Kırklareli’nin Lüleburgaz ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 6 şüpheli gözaltına alındı.

Asayiş Haberleri

Kırklareli İl Emniyet Müdürlüğü polis ekiplerince sokak satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonlarda 3 şüpheli gözaltına alındı.

Asayiş Haberleri

Kırklareli’nin Babaeski ilçesinde polis ekipleri tarafından iki iş yerine yapılan operasyonda, çok sayıda gümrük kaçağı elektronik eşya ele geçirildi.

Asayiş Haberleri

Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından 3 ilçede düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 3 kişi gözaltına alındı.