Motosiklet Haberleri

motosiklet haberleri ve güncel motosiklet gelişmeleri, motosiklet ile ilgili tüm video, motosiklet fotoğrafları ve motosiklet haberleri Kapaklı Gazetesi sitemizde


Asayiş Haberleri

Tekirdağ’ın Muratlı ilçesinde henüz bilinmeyen bir nedenle devrilen elektrikli motosikletten düşen 2 kişi yaralandı.

Gündem Haberleri

Kırklareli Valiliğince olumsuz hava şartları sebebiyle motosiklet, elektrikli bisiklet ve moto kuryelerin trafiğe çıkışı yasaklandı.

Asayiş Haberleri

Tekirdağ Çerkezköy’de aralarında husumet bulunduğu iddia edilen bir kişinin işyerinin önüne motosikletle gelerek kurşun yağdıran şahıslar yakalandı.

Asayiş Haberleri

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde otobüsün sıkıştırdığı iddia edilen motosikletin devrilmesi sonucu 1 kişi yaralandı.

Asayiş Haberleri

Tekirdağ’ın Muratlı ilçesi Atatürk Caddesi üzerinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı.

Asayiş Haberleri

Tekirdağ’ın Muratlı ilçesinde otomobil ile motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

Asayiş Haberleri

Kırklareli Lüleburgaz’da İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan motosiklet denetiminde 10 motosiklet trafikten menedildi.

Asayiş Haberleri

Tekirdağ Çorlu’da sık sık kazaların meydana geldiği yol ayrımında motosiklet ile otomobilin karıştığı yaralamalı kazanın ardından mahalle sakinleri yetkililere düzenleme...

Asayiş Haberleri

Tekirdağ Çorlu’da arkadaşından izinsiz aldığı bir iş yerine ait elektrikli bisiklet ile yola çıkan genç, virajı alamayarak kaldırımda bekleyen yayalara...

Asayiş Haberleri

Tekirdağ Ergene’de park halindeki tıra arkadan çarpan motosikletli yaralandı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yaralı sürücü ambulansla...

Asayiş Haberleri

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde trafikte motosikleti şaha kaldıran sürücü kaza yaptı. Ayağı kırılan sürücü hastaneye kaldırıldı.

Asayiş Haberleri

Kapaklı’da otomobil ile çarpışan motosikletli sürücü yaralandı. Olay yerine gelen ambulans ile yaralı sürücü hastaneye kaldırıldı.