Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı Tekirdağ Fibria Öğrenim Birimi, düzenlenen törenle açıldı. 

Süleymanpaşa ilçesinde Ertuğrul Mahallesi’nde düzenlenen açılışa, Başkan Kadir Albayrak’ın yanı sıra Süleymanpaşa Kaymakamı Arslan Yurt, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı temsilcileri, öğrenciler ve aileleri katıldı.

‘’EĞİTİMİN YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ’’

Açılışta bir konuşma gerçekleştiren Başkan Kadir Albayrak, eğitim alanına yapılan her yatırımın kıymetli olduğunu ifade ederek, “Geleceğimiz açısından çocuklarımıza kaliteli eğitim hizmeti vermeli ve onları donanımlı bir şekilde geleceğe hazırlamalıyız. Eğitime yapılan yatırım, geleceğe yapılan yatırımdır. Biz de Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak, eğitim alanında en çok yatırım yapan belediyelerin başında geliyoruz. 11 ilçemize de tam donanımlı okullar kazandırdık. Bu okullarımızı İl Milli Eğitim Müdürlüğümüze devrettik. Büyükşehir Belediyesi olarak, öğrencilerimizin, eğitimin ve eğitimcinin yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Başkan Albayrak’ın ve diğer konuşmacıların açılış konuşmalarının ardından Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı Tekirdağ Fibria Öğrenim Biriminin açılışı gerçekleştirildi. Daha sonra katılımcılar açılışı gerçekleştirilen birimi gezerek incelemelerde bulundu.