Kapaklı Gazetesi - Engelli bireylerin toplu ulaşımda yaşadıkları sıkıntıları dile getirmesinin ardından, konuya duyarsız kalmayan S.S. 41 Nolu Kapaklı Halk Minibüsleri Taşıyıcı Kooperatifi Başkanı Levent Çifci, TSD Kapaklı Şube Başkanı Hayati Çakan ve dernek üyelerini ağırladı.

“Cümbüş Otel” Kapaklı’yı temsil etti “Cümbüş Otel” Kapaklı’yı temsil etti

“ENGELLİLERİMİZİN HER ZAMAN YANINDAYIZ”

Geçtiğimiz günlerde Kapaklı’da yaşayan engelliler Cengiz Can Çil ve Muhammed Uygur, toplu taşım araçları ile ilgili yaşanan sorunları dile getirerek, yetkililere seslenmişti. Bu nedenle engellilerle bir araya gelen S.S. 41 Nolu Kapaklı Halk Minibüsleri Taşıyıcı Kooperatifi Başkanı Levent Çifci, engellilerin toplu ulaşım araçlarını rahatlıkla kullanabilmesi için çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti. Herkesin birer engelli adayı olduğunu belirten Başkan Çifci, “Araçlarımızdaki eksikliklerimizi büyük oranda tamamladık. Engelli kardeşlerimiz engelli rampalarını rahatlıkla kullanabilecekler. Hiçbir kardeşimizin mağdur edilmesini istemiyoruz. Bugüne kadar bazı aksaklıklar yaşanmış bunlarla ilgili gereken uyarılar yapıldı ve önlemlerimizi aldık. Tüm vatandaşlarımızın olduğu gibi engelli bireylerimizin de rahat bir ulaşım hizmeti alması için her zaman yanlarındayız.” dedi.

“KARŞILIKLI EMPATİ İLE SORUN ORTADAN KALKAR”

TSD Kapaklı Şube Başkanı Hayati Çakan ise ilgi ve alakasından dolayı S.S. 41 Nolu Kapaklı Halk Minibüsleri Taşıyıcı Kooperatifi Başkanı Levent Çifci’ye teşekkür etti. Çakan, karşılıklı empati kurulması halinde sorunların ortadan kalkacağını belirtti. Başkan Çakan, engelli bireylerin ulaşımda sorun yaşaması halinde kendisine veya Başkan Çifci’ye ulaşarak bildirimde bulunmalarını istedi.