İYİ Parti Kapaklı Kurucu İlçe Başkanı Yusuf Çetin, gazetemizi ziyaretinde yaptığı açıklamada Salı günü başvurusunu yapmak üzere Ankara’ya gideceğini söyledi.

“HİZMETLERİME MİLLETVEKİLİ OLARAK  DEVAM ETMEK İSTİYORUM”

Kuruluşundan bugüne İYİ Parti’de yapmış olduğu hizmetleri, milletvekili olarak Ankara’da sürdürmek istediğini ifade eden Yusuf Çetin, “İYİ Parti olarak çok zorlu süreçlerden geçtik. Kurucusu olduğum İYİ Parti Kapaklı İlçe Teşkilatı olarak tüm zorluklara rağmen yılmadan mücadele ettik. Görevde olduğum sürece en iyi şekilde partimizi temsile etmeye ve halkımıza hizmet etmeye çalıştım. İnşallah nasip olursa bundan böyle milletvekili olarak hizmetlerime devam etmek istiyorum.” dedi.

Kadın muhtarlardan Başkan Çetin’e ziyaret Kadın muhtarlardan Başkan Çetin’e ziyaret

“EN AZ 3 MİLLETVEKİLİ ÇIKARMAK İSTİYORUZ”

Özellikle Kapaklı, Çerkezköy ve Saray’da yaşayan vatandaşların mecliste temsil edilmesiyle alakalı ciddi talepleri olduğunu söyleyen Çetin, “Bölgede yaşayan vatandaşlarımız, Ankara’da bir temsilcileri olmasını talep ediyor. Kapaklı, Çerkezköy ve Saray çok göç alan ve büyüyen ilçelerimiz… Bununla birlikte hizmete olan ihtiyaçta büyüyor. Bu bölgenin sorunlarını yakından bilen bir isim olarak üyelerimiz ve dostlarımızın yoğun desteğiyle milletvekili aday adayı olma kararı aldım. İnşallah çok çalışıp Tekirdağ’dan en az 3 milletvekilini Ankara’ya göndermek istiyoruz.” ifadelerini kullandı.