Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımını tamamladığı Çerkezköy Atatürk Yarı Olimpik Yüzme Havuzu 19 Aralık 2023 Salı günü saat 14.30’da gerçekleştirilecek törenle hizmete açılacak.

Öte yandan, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin Çorlu ilçesinde yapımını tamamladığı ve Trakya Bölgesi'nin alanında en büyük tesisi olma özelliğine sahip Çorlu Ünal Baysan Gösteri ve Kongre Merkezi de 20 Aralık Çarşamba günü saat 19.00’da gerçekleştirilecek törenle vatandaşların hizmetine sunulacak.

45 MİLYON TL’YE MAL OLDU

Çerkezköy Atatürk Yarı Olimpik Yüzme havuzu tesisinin bünyesinde, basın ve protokol girişi, seyirci girişi, fuaye alanı, 1 yarı olimpik yüzme havuzu, 1 çocuk eğitim havuzu, 520 kişilik tribün, kadın ve erkek soyunma odaları, hakem odaları, antrenör odaları, basın odası, ilk yardım odası, fitness salonu, sauna, masaj odaları, vitamin bar ve teknik birimler yer alıyor. KDV dahil yaklaşık 45 milyon TL yatırım bedeli ile tamamlanan proje kapsamında tesiste koşu alanları ve bisiklet yolları ve açık otopark da bulunuyor.Yarı Olimpik Yüzme Havuzu Açılıyor1

TRAKYA'NIN EN BÜYÜK GÖSTERİ VE KONGRE MERKEZİ ÇORLU’DA AÇILIYOR

6.930 metrekare inşaat alanına sahip Çorlu İlçesi Ünal Baysan Gösteri ve Kongre Merkezi'nin 786 koltuk kapasitesi bulunuyor. Proje kapsamında salon ve sahnenin yanı sıra kulisler, sanatçı odaları, prova alanları, hazırlık odaları, toplantı salonu, kokteyl salonu, danışma ve vestiyer, 2 kafe, mescitler ve tesisat odaları bulunuyor.Yarı Olimpik Yüzme Havuzu Açılıyor1

BAŞKAN KADİR ALBAYRAK: "İLK GÜNKÜ HİZMET AŞKIMIZLA TEKİRDAĞ İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDİYORUZ"

Jandarmadan bayram tatili denetimi: 4 sürücüye ceza kesildi Jandarmadan bayram tatili denetimi: 4 sürücüye ceza kesildi

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak dev yatırımları hayata geçirmeye devam ettiklerini belirten Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Yapımı tamamlanan Çerkezköy Atatürk Yarı Olimpik Yüzme Havuzu ile Çorlu Ünal Baysan Gösteri ve Kongre Merkezi’nin açılışını yapacak olmanın mutluluk ve heyecanını yaşıyoruz. Bu tesislerimiz uzun yıllar boyunca halkımıza hizmet verecektir. Biz heyecanı, enerjiyi ve hizmet aşkını Ebedi Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün ideallerinden alıyoruz. Sosyal ve sportif alanda önemli projeleri hayata geçiriyoruz. Çorlu ve Çerkezköy’deki tesislerimizin hayırlı olmasını diliyor, tüm vatandaşlarımızı açılış törenlerimizde bizlerle birlikte olmaya davet ediyorum” dedi.