AK Partili Şamil Tayyar, Valiler kararnamesiyle Kilis’ten Tekirdağ’a Vali olarak atanan Recep Soytürk’ün Milliyet Gazetesi’nde 2 yıl boyunca şoförlük yaptığını sosyal medya hesabından paylaştı.

Tekirdağ Valisi Recep Soytürk’ün mülkiyeden mezun olduktan sonra şoförlük yaptığı ortaya çıktı. Milliyet Gazetesi’nde 2 yıl şoförlük yapan Soytürk’ün bu hikayesini aynı dönemde gazetede muhabirlik yazarlık yapan Eski Ak Parti Milletvekili Şamil Tayyar, sosyal medya hesabından paylaştı. Soytürk ayrıca sadece Şamil Tayyar’ı değil, Tayfun Talipoğlu ve Fikret Bila gibi isimlerinde şoförlüğünü yaptı. 1992 yılında kaymakamlık sınavına katılan Soytürk daha sonra atama ile Devlet hizmetlerine yöneldi.

“GURUR DUYDUM”

210 gram ekmeğe zam geldi 210 gram ekmeğe zam geldi

AK Partili Şamil Tayyar 3 Temmuz 2022'de yapmış olduğu sosyal medya paylaşımda, “Dün Gaziantep’te Adil Konukoğlu’nun sevgili oğlu Sani ve İdil’in düğünündeydik. Biri yaklaştı ‘Abi Milliyet’te muhabirken ben şofördüm, sizi çok göreve götürdüm’ dedi.  ‘Şimdi ne yapıyorsun’ diye sordum. ‘Kilis Valisiyim’ Dikkatlice baktım, bizim Recep Soytürk. Gurur duydum.” ifadelerini kullanmıştı.