Tekirdağ Valisi Recep Soytürk, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Soytürk, yayınladığı mesajda, "Her yeni yıl, yeni bir başlangıçtır, yeni umutları ve beklentileri de beraberinde getirmektedir. 2023 yılını acı ve tatlı hatıralarıyla geride bırakırken, büyük umutlar, beklentiler, coşku ve heyecanla hep beraber yeni bir yıla giriyoruz. Geride kalan yılın muhasebesini yaparken, 2024 yılının en iyi şekilde geçmesi için hangi adımları atmamız gerektiğini düşünmeli, zamanımızı, enerjimizi ve potansiyelimizi en verimli şekilde değerlendirmeliyiz." dedi.

"EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR EDİYORUM"

Başkan Yüceer, Malkara’da incelemelerde bulundu Başkan Yüceer, Malkara’da incelemelerde bulundu

2023 yılında Tekirdağ'ın kalkınması ve gelişmesi için önemli gelişmeler kaydedildiğini belirten Soytürk, "Yaşanan bütün bu gelişmelerde emeği geçen başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a, Sayın Bakanlarımıza şükranlarımı arz ediyor, Milletvekillerimize, yerel yönetimlere, STK'lara, sanayicimize, kurum ve kuruluşlarımızın yetkililerine, basınımıza ve diğer emeği geçenlere teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Soytürk, 2024 yılında Tekirdağ'ın daha fazla gelişmesi, daha fazla kalkınması, daha iyi tanıtılması, bölgenin ve ülkemizin en önemli cazibe merkezlerinden birisi haline gelmesi için çalışmaların artarak devam edeceğini kaydetti.

TEDBİRLER ALINDI

Vatandaşların yeni yıla huzur ve güven içerisinde girebilmeleri için her türlü tedbirin alındığını vurgulayan Soytürk, "Yılın son günü ve gecesinde Polisimiz, Jandarmamız, AFAD, sağlık kuruluşlarımız ve yerel yönetimler, Valiliğimiz koordinasyonunda görev başında olacaklardır." dedi.

Soytürk, mesajını "Bu vesile ile, 2024 yılının ülkemize, Milletimize ve tüm insanlığa huzur, sağlık ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum. Tüm halkımızın ve her kademedeki çalışma arkadaşlarımın yeni yılını kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum." sözleriyle tamamladı.