Trakya Yozgatlılar Federasyonu 2. Olağan Genel Kurulu’nu gerçekleştirdi. Tek liste ile gerçekleşen seçimlerde mevcut başkan Burhan Koç, üyelerin oyuyla tekrar göreve seçildi.

“GENEL KURULU BÜYÜK KATILIMLA GERÇEKLEŞTİRDİK”

Seçim sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Koç, “Trakya Yozgatlılar Federasyonu 2. Olağan Genel Kurulu’nu, üyemiz olan Kapaklı Yozgatlılar Dernek binasında yaptık.  Delegelerin misafirlerin ve hemşerilerimizin büyük katılımları ile genel kurulu gerçekleştirdik.

Genel Kurulda tek isim ve tek liste ile yeniden Trakya Yozgatlılar Federasyonu Genel Başkanlığına şahsım Burhan Koç ve yönetimim seçilmiştir.” dedi.

TEŞEKKÜR ETTİ

Sözdinler’den Başkan Çetin’e hayırlı olsun ziyareti Sözdinler’den Başkan Çetin’e hayırlı olsun ziyareti

Kendisini göreve seçen üyelere ve kongreye katılan herkese teşekkür eden Koç, “2. Olağan Genel Kurulumuzda bizi yalnız bırakmayan ve desteklerini hiç esirgemeyen Trakya Yozgatlılar Federasyonu yeni Yönetim Kurulu üyelerine ve delegelerine, AK Parti Tekirdağ İl Başkan Yardımcısı Sn. Akın Yılmaz’a, Kurucu Başkanımız ve Genel Başkan Yardımcımız Sn. Osman Karadavut’a, Kapaklı Yozgatlılar Dernek Başkanı Sn. İbrahim Işık ve yönetim kuruluna ayrıca Tüm kapaklı dernek üyelerine, Elmalı Köyü Dernek Başkanımız Sn. Mülazım Altaş ve yönetim kurulu üyelerine, Eski dernek başkanlarınız Nurettin Acar abimize, Cevdet Demiryürek Abimize, Murat Gülışık başkanıma, Çerkezköy’den katılım sağlayan Hüseyin Atasoy ve Emrullah Ataçay başkanıma, her zaman yanımızdan eksik olmayan ve destekçimiz olan  Çavuş Bilik abimize, Tuncay Dikici, Burak İpeksoy, Veli Yayla , Halil Akbaba , Mehmet Karagöz Emrah Yayla, Hüseyin Köser, Dursun Bayar, Hasan Özdemir, Uğur Güvenç, Kenan Ulaş, Kemal Dinç, Mustafa Ersoy, Çorlu’dan katılım sağlayan Gurban Eroğlu abimize ve arkadaşlarına. İsmini tek tek yazamadığım beni yalnız bırakmayan katılım sağlayan, tüm hemşerilerime, eş ve dostlarıma hem kendi adıma hem de yönetimim ve delegelerim adına herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

trakya-yozgatlilar-federasyonu-1trakya-yozgatlilar-federasyonu-2