Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Başkanlığında gerçekleştirilen Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ekim 2023 Dönemi Meclis Toplantısında Trakya'nın en büyük kongre ve gösteri merkezi olma özelliğine sahip Trakya Kongre ve Gösteri Merkezi'ne, Çorlu Eski Belediye Başkanlarından Ünal Baysan'ın isminin verilmesi oy birliği ile kabul edildi.

Ekim 2023 Dönemi Meclis toplantısında, gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı, komisyon kararlarına ait dosyalar meclise sunuldu. Değerlendirilmesi gereken gündem maddeleri ise görüşülmek üzere ihtisas komisyonlarına havale edildi.

ÜNAL BAYSAN’IN İSMİ VERİLMESİ KABUL EDİLDİ

Candan Başkan mal varlığını açıkladı: 130 milyon lira Candan Başkan mal varlığını açıkladı: 130 milyon lira

Başkan Albayrak, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin uyumlu şekilde çalıştığını belirterek, Ekim Ayı Meclis Toplantısında alınan kararların Tekirdağ için hayırlı olması temennisinde bulundu. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Çorlu Belediyesi ortaklığıyla Çorlu'da yapımı tamamlanan ve Trakya'nın en büyük kongre ve gösteri merkezi olma özelliğine sahip Trakya Kongre ve Gösteri Merkezi'ne, Çorlu Eski Belediye Başkanlarından Ünal Baysan'ın isminin verilmesi, Başkan Albayrak'ın talebi doğrultusunda ve meclis üyelerinin oybirliği ile kabul edildi.